Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2004, 09:42   #127
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

@Abudl

Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke? Ja niedlugo sie zenie ,chodze do roboty i sie ucze w domu moze jestem w calym dniu z 7h wiec mnie nei draznij frajeze.Grales na Danubi? nie? nawet nie wiesz jak polacy sa tam ponizani kopani w dupe na kazdym kroku co z tego ze sa High Levele w takim AB jak oni gdzies poleca a wtedy wpadaja szwedzi i wszystkich naparzaja wpadnie takich z levelami od 50 do 100 i co im zrobisz przynajmniej nakopali jednemu.Z takim pogladem do nich to oni nigdy do niczego nie dojda.

Edit:Grałeś na Danubi czy nie? "polmozg" wiesz znam taki slownik ze bym ci dopiekl ale po co to? Moje studia to rozmowa z Dałnami(...).Mówie nikt nie jest bez wad.Pewnie nie macie tej 20-stki wiec nie wiecie jak to jest sie przesrane gdy na wszystko sam zarabiasz(a moze fajnie) ja czerpie z tego satysfakcje mimo ze nieraz jest ciezko i wyprowadz sie w wieku 18 lat i zarob na swoja chate,meble,zarcie i miej czas na rozrywke i nauke..Bedziecie w moim wieku to daj mi msg jak bedziesz sie zenil ja tez powrzucam na twoja "wybranke",zobaczymy czy ci bedzie tak do smiechu.Pierw zobacz na siebie potem gadaj o innych.Bedziesz mial robote i bedziesz zasuwal po 15h w robocie to tez na nic nie bedziesz mial czasu.Chcesz moja rade? Sluchaj rodzicow i sie ucz bo to sie przydaje.

@Azbescik

Ty zmien forum frajeze ty nie bedziesz mial nigdy kobiety(moze i chlopaka) siedzisz caly czas przy kompie i zadnej nie poznasz.To JA wspolczuje twojej wybrance,jedyna twoja kobieta to bedzie twoja reka.Ja juz jestem na tyle dorosly zeby sie ozenic i mam wlasna chate i sam na nia zarabiam wiec jak czegos nie wiesz to nei gadaj.

Ostatnio edytowany przez Villen - 09-10-2004 o 16:44.
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem