Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 20:23   #3094
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora Pokaż post
Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.
LOL ciekawe czy ty bys chociaz 1 talerzyka ustzrelil? chyba mamie ze stołu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pinqey Pokaż post
Ciekawe co jest silniejsze, twoj karabin czy moje pierdolniecie? Idz sobie dzieciaku lepiej zwal a nie pierdol o jakis karabinach jebany armymenie.

/Pinq~
mysle ze karabin jednak bylby silniejszy:S

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiełek Pokaż post
@Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q
Powiedz mi kto sie Beza boi? oprocz Arc xD to Peace men!111
IridiaCarlinPk jest offline