Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 23:38   #185
KalasantyX
Użytkownik Forum

KalasantyX's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006

KalasantyX ma numer GG Dostaniesz na PW
Domyślny

Hmm... Widać Gondor będzie musiał wydać oficjalnie oświadczenie, ale najpierw odpowiem kilku up.

@Abus_Lolo
"No i Pan zesłał archeologa, żeby poddać mnie ciężkim próbom a spam (za archeologiem) ruszył jak jeden mąż by zmusić knąbrnego sługę Bożego do pracy." :/ A już myślałem, że to nie nastanie i spokojnie wrzucę next parta za miech i wszystko będzie ok.
@Ganci
A wsiadaj, snajperzy czekają. ;)
@Sir Speed
Czytanie... niestety musi być bo byście się potem nie zorientowali o co chodzi w niektórych rzeczach. A koniki twoje? Nawet nie wiedziałem :P Już dawno je przerobiłem dość mocno i może niedługo je dam na forum jak nie zapomnę.
@Veruis
A to nie powinno byc: "Mogę być zaszczycony, że jako jedyny fake jaki skomentuję od paru tygodni będzie twój (paredziesiąt niepotrzebnych przymiotników o znaczeniu pozytywnym ofc) fake."
Ej, ale jak dobrze pamiętam to wrzuciłem jeden part kiedy Ciebie nie było więc ty nie powinienieś tak narzekać.
@Xardas
Dobrego masz kompa? A gdzie mieszkasz? Co do czytania i walki ;) nie wypowiem się, ale Lord of Darkness III nie zamierzam robić. Nawet przez chwilę miałem do tego fabułę, ale to już by było za przeciąganie.
@Snickersik
Nie wiem co na to powiedzieć :P To po prostu pozytywny komentarz.

A teraz OFICJALNE oświadczenie przedstawiciela Gondoru! Prosimy nie brać w nim pod uwagę tekstu w nawiasach.

A więc chciałbym powiadomić, że na razie nie mam ani jednego obrazka... (zaraz wróc! na początku trzeba mówić dobre nowiny, żeby schowali te toporki, a złych w ogóle zapomnieć. Hmm... A co jak nie będzie dobrych nowin? To się je chyba wymyśli) Ale po tych wzruszających prośbach o nową część jutro się wezmę do pracy. A dlaczego tak długo zwlekałem? Znów zacząłem grać w tibię, to raz. Padłem na afku jak wbijałem soule bo tak się zająłem robieniem fake'a, że zapomniałem w ogóle o tibii a jakaś miłosierna istota ropnęła mi kilka soldów, a byłem z b hammerem na full ataku :/, to dwa. Więc postanowiłem przestać robić runki i poexpić porządnie, a przy expieniu już o robieniu fake'ów nie było mowy,to trzy. Wyjechałem na kilka dni, to cztery. Przez pewien czas robiłem nowy projekt fake'owy, który niedługo się zresztą pojawi, po jakiejś 11-12 części tego fake'a, to pięć. Szkoła, to sześć. Bierzmowanie wkrótce, to siedem.

Miałem napisać jeszcze parę informacji, ale jednak uważam, że lepiej je pominę ku dobru swojemu.

A i byłbym zapomniał, informacja do autora tego tematu: "Ty to masz zaszczyt, że piszę posta w twoim temacie i jeszcze daję tutaj swojego fake story."

@2xdown
Raczej bierzmowanie i szkołę wymieniłem pro forma czy jak to się pisze. Za mało książek ostatnio czytam. A tego posta dla zabawy nieco pisałem i dla samego pisania.

PS. Gra ktoś na Neranie, albo czy ktoś grał na Neranie a gra teraz na Refugii i byłby skory na World Trade?
WSZELKIE DATKI NA NERANIE proszę przysyłać najlepiej do Kazo na postać Leo Vincento. Szczególnie potrzebuje b robe, a potem bohów i vampirki, a z addon items najbardziej potrzebuje iron orów i behemoth fangów. To też napisałem Pro Forma.

Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 27-04-2007 o 00:27.
KalasantyX jest offline   Odpowiedz z Cytatem