Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 22:55   #6234
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

@babolek jak narazie to wy macie wieksze sd power i wieksze lvle. Chowacie sie w miejscach gdzie atak was skonczyl by sie w najlepszym wypadku dedem jednej osoby(Czy to jest madre? Moze dla Ciebie tak, ale Ty nie jestes madry.)
@pudzian hummmmm dla sprostowania nie bylo mnie wtedy na vent z innymi czlonkami Vo. Wiec jezeli jestes na tyle kompetetny to wywnioskujesz z tego ze moja znajomosc jezyka Angielskiego i tak by sie nie przydala. Wyszedlem z PZta bez pacc zeby pomoc gildi nie patrzac na inne przeciwnosci losu. Wchodzac do Carlin zobaczylem camuha i toxa i dostalem freeza wiec watpie zebym mogl wyjsc z tej sytuacji calo. Ty na moim miejscu bys siedzial w pzcie bo obydwoje wiemy jak na Ciebie dzial stres.Nie raz sluchalem jak placzesz na vencie HWL i nie mozesz zaprzeczyc (przypominam Akcja z Quarami pod woda i Edron lovize , ale Ty to pewnie juz o tym zapomniales poniewaz rzadzisz serverem hahahhah).
BTW jak tam marta hahhahhahaha ale mam zwale z Ciebie
@Raverton lizodup kondy hahaha. Ja kiedy ja sie niby splacilem? no powiedz mi hahahhaa co mialem solo latac w ls? Boltina sie splacil pierwszy z naszej gildi i jakos na niego nie jedziesz .Z faktu ,ze jest noobem dbajacym o lvl ktorego nawet w 1/100 sam nie zrobil mozna wywnioskowac jak szybko sie splaci
@silver pierwszy raz sie z Toba zgadzam
Pozdro dla pudziana
Kuczer88 jest offline