Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShinjiIkari
Ten człek nade mną nie wie co pisze. 
Myślałeś kiedyś, jak szybko potrafi zejść mana na utamo vita? A jak mi powiesz, że bez utamo chcesz bić vampy z visa+woce, to chyba uhy na leczenie. Ja na dzień dobry po przerzuceniu się dostałem od vampa za 190. Potem od crypta 140... To boli.
Lootbagi - zależy z czego chcesz robić, i czy ktoś ci nie zabierze go
Ja zwykle chodzę tam z 2 bp manasow, 1 bp ih, 1 bp hmm i stawiam monk+ds. Expię tylko na zachodniej odnodze. Wszystko prócz vampów biję z wand of inferno, vampy pomagam sobie hmm, ale summony biorą na siebie vampirka. Zazwyczaj wychodzę na 600 gp do przodu z gp+pojedyńcze błyskotki+czasem 2h swordy z shamblerów.
A dziś wylootowałem tam vamp shield 
|
ta.. ja tam expilem od 40 levela wiec wiem co mowie

uzywanie utamo vity na jednym vampirze to idiotyzm na tym levelu, tak samo jak uzywanie hmmow. przecierz to waste ! jak ktos chce wynosic stamtad full kasy jak hmmami bije ;P 1bp = 2k. ja expilem tam dopoki mi capa zaczelo brakowac z nadmiaru zebranego zlota i kosztownosci, czyli jakies 1,5 h. przez ten czas to wynosilem z tamtad po 4k, przewaazeni paliem okolo 1bp mf, wiec na zysto jakies 3k.. jak mialbym jeszcze 2k na hmmydawac to bym tam nie chodzil ;P
a odnosnie tego vampira
ja zawsze robilem tak
najpierw lurowalem 2 crypty i 2 mumie w przejscie przed komnata a pozniej pchalem dsy przed siebie vamp do nich podchodzil i zaczynal bic, wtedy ja 2-3 visy i po vampie. wiec nei wiem jak mozna dednac skoro vamp zada ci 1 najwyzej 2 hity (jezeli oczywiscie sie przerzuci).
a co do lootbagow to nie oplaca sie ich robic gdyz w tym samym czasie mozesz zdobywac exp i zbierac kase z potworow, a jest jej naprawe duzo

.
chcesz to wez woi, ale mysle ze jest to zbyteczne. poprostu wiecej kasy bedizesz wyciagal jak bedziesz bil z woce bo ci bedize mniej manasow schodzilo (zejdize ci bp na hunt a nie np 2 czy 3)
aha oczywiscie wiesz ze 2 dsy to podstawa

. zaraz jak postawisz to laduj mane do 600, zawsze jak ci spadnieponizej 3 to lykaj 2-3 manasy

.
@ShinjiIkari
to ze ty expiles inaczej nei znaczy ze ja nie mam pjecia o expieniu i nie wiem co mowie. expilem tam naprawde duzo czasu i nigdy nie uzywalem hmm, gfb, utamo vita, wychodizlem sporo na + (jednego dnia po 3 wyprawy to jakies 10kna czysto). to ze ciebie hital tak vamp nie znaczy ze wszyakich tak hita. ja uzywalem ds jako blokerow wiec nie obrywalem, a jak ktos sie nei pcha w srodek respa z dsami tlyko powoli luruje to nic sie nie stanie, a jak sie wejdzie miedzy vampa 2 crypty i mumie to nie dziwne ze takie hity obrywales.
no. to chyba wszystko.. jak sobie przypomne to jeszcze cos dopisze.
expilem tam jakies 15 leveli i ani razu nie dednalem, tmy tez sie mozesz zasugerowac.
pozdrawiam