Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2007, 09:18   #5
bartii10
Użytkownik Forum

bartii10's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShinjiIkari Pokaż post
Ten człek nade mną nie wie co pisze.
Myślałeś kiedyś, jak szybko potrafi zejść mana na utamo vita? A jak mi powiesz, że bez utamo chcesz bić vampy z visa+woce, to chyba uhy na leczenie. Ja na dzień dobry po przerzuceniu się dostałem od vampa za 190. Potem od crypta 140... To boli.
Lootbagi - zależy z czego chcesz robić, i czy ktoś ci nie zabierze go

Ja zwykle chodzę tam z 2 bp manasow, 1 bp ih, 1 bp hmm i stawiam monk+ds. Expię tylko na zachodniej odnodze. Wszystko prócz vampów biję z wand of inferno, vampy pomagam sobie hmm, ale summony biorą na siebie vampirka. Zazwyczaj wychodzę na 600 gp do przodu z gp+pojedyńcze błyskotki+czasem 2h swordy z shamblerów.
A dziś wylootowałem tam vamp shield
ta.. ja tam expilem od 40 levela wiec wiem co mowie uzywanie utamo vity na jednym vampirze to idiotyzm na tym levelu, tak samo jak uzywanie hmmow. przecierz to waste ! jak ktos chce wynosic stamtad full kasy jak hmmami bije ;P 1bp = 2k. ja expilem tam dopoki mi capa zaczelo brakowac z nadmiaru zebranego zlota i kosztownosci, czyli jakies 1,5 h. przez ten czas to wynosilem z tamtad po 4k, przewaazeni paliem okolo 1bp mf, wiec na zysto jakies 3k.. jak mialbym jeszcze 2k na hmmydawac to bym tam nie chodzil ;P
a odnosnie tego vampira
ja zawsze robilem tak
najpierw lurowalem 2 crypty i 2 mumie w przejscie przed komnata a pozniej pchalem dsy przed siebie vamp do nich podchodzil i zaczynal bic, wtedy ja 2-3 visy i po vampie. wiec nei wiem jak mozna dednac skoro vamp zada ci 1 najwyzej 2 hity (jezeli oczywiscie sie przerzuci).

a co do lootbagow to nie oplaca sie ich robic gdyz w tym samym czasie mozesz zdobywac exp i zbierac kase z potworow, a jest jej naprawe duzo .

chcesz to wez woi, ale mysle ze jest to zbyteczne. poprostu wiecej kasy bedizesz wyciagal jak bedziesz bil z woce bo ci bedize mniej manasow schodzilo (zejdize ci bp na hunt a nie np 2 czy 3)

aha oczywiscie wiesz ze 2 dsy to podstawa . zaraz jak postawisz to laduj mane do 600, zawsze jak ci spadnieponizej 3 to lykaj 2-3 manasy .

@ShinjiIkari
to ze ty expiles inaczej nei znaczy ze ja nie mam pjecia o expieniu i nie wiem co mowie. expilem tam naprawde duzo czasu i nigdy nie uzywalem hmm, gfb, utamo vita, wychodizlem sporo na + (jednego dnia po 3 wyprawy to jakies 10kna czysto). to ze ciebie hital tak vamp nie znaczy ze wszyakich tak hita. ja uzywalem ds jako blokerow wiec nie obrywalem, a jak ktos sie nei pcha w srodek respa z dsami tlyko powoli luruje to nic sie nie stanie, a jak sie wejdzie miedzy vampa 2 crypty i mumie to nie dziwne ze takie hity obrywales.

no. to chyba wszystko.. jak sobie przypomne to jeszcze cos dopisze.
expilem tam jakies 15 leveli i ani razu nie dednalem, tmy tez sie mozesz zasugerowac.
pozdrawiam
bartii10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem