Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
@babolek jak narazie to wy macie wieksze sd power i wieksze lvle. Chowacie sie w miejscach gdzie atak was skonczyl by sie w najlepszym wypadku dedem jednej osoby(Czy to jest madre? Moze dla Ciebie tak, ale Ty nie jestes madry.)
@pudzian hummmmm dla sprostowania nie bylo mnie wtedy na vent z innymi czlonkami Vo. Wiec jezeli jestes na tyle kompetetny to wywnioskujesz z tego ze moja znajomosc jezyka Angielskiego i tak by sie nie przydala. Wyszedlem z PZta bez pacc zeby pomoc gildi nie patrzac na inne przeciwnosci losu. Wchodzac do Carlin zobaczylem camuha i toxa i dostalem freeza wiec watpie zebym mogl wyjsc z tej sytuacji calo. Ty na moim miejscu bys siedzial w pzcie bo obydwoje wiemy jak na Ciebie dzial stres.Nie raz sluchalem jak placzesz na vencie HWL i nie mozesz zaprzeczyc (przypominam Akcja z Quarami pod woda i Edron lovize , ale Ty to pewnie juz o tym zapomniales poniewaz rzadzisz serverem hahahhah).
BTW jak tam marta hahhahhahaha ale mam zwale z Ciebie
@Raverton lizodup kondy hahaha. Ja kiedy ja sie niby splacilem? no powiedz mi hahahhaa co mialem solo latac w ls? Boltina sie splacil pierwszy z naszej gildi i jakos na niego nie jedziesz .Z faktu ,ze jest noobem dbajacym o lvl ktorego nawet w 1/100 sam nie zrobil mozna wywnioskowac jak szybko sie splaci 
@silver pierwszy raz sie z Toba zgadzam 
Pozdro dla pudziana
|
Kiedy Ty sie uciszysz i za ogolnym porozumieniem stron sie juz tu nie pojawisz??
1. Wcale nie splacilem sie pierwszy noobie, to tak na marginesie
2. Balem sie o lvl tylko raz, akcja na Haldira w Carlin, gdzie pieknie zlozyles sie z Keekzem na combo UE, od tamtej pory widac was jako nierozlaczna para<haha>
3. Na Ventrillo bylem caly czas, gdy byla jakas inicjatywa przeprowadzenia akcji zawsze bylem na tak, zawsze namawialem. Nie moją winą jest to, ze u nas bardziej chciano poprawiac swoje 40~lvle na Kyrze.
4. Gdyby bylo jak mowisz, to wygladalo by to tak-skoro "kupilem"postac na 118 lvl, to moge je spokojnie stracic, bo przeciez ja tego wcale nie wbilem <smiech>
5. Przestan pierdo***, ze to my sie boimy. Battle w Edron na 2 dzien wojny - staliscie na 1 kratce od temple <brawo> Na drugi dzien wybieglismy na pustynie w Ank w 4 lub 5. Reakcja ?? Wy na piramidach <zal> Akcja w Carlin - przypadkowa smierc Nuksei'a, ktory w tylko znanym sobie sposobie nie zdayzlem sie ani razu uhnac, gdyby nie to liczyl by sie tylko twoj fikolek<freezyyyy> Ostatnia akcja - Edron, czekalismy obok magic shop - Reakcja ?? Nic. Czekalismy na Edron (tam, gdzie Taifun padl) - Reakcja?? Nic. Osobiscie tez bym sie tam nie bil (zle wspomnienia z akcji z LS)
6. Mozesz juz stad isc :>
@Poznanski-
A Ty odsprzedalbys swoj?

Watpie
Co do Twojej gry - Mowisz, ze w wakacje pograsz? To warto, zebys kupil PaCC i moze cos sie zrobi

W Poznaniu trzeba sie spotkac, pzdro
@Cata~
Najlepszą rzeczą jaką teraz zrobisz, bedzie ignorowanie tego przyglupiego goryla, co nie rozumie, ze nikt go tu nie chce <boli?>
@Shiddyr -
Nie wiem o co Ci chodzi, jakie retired? Retired bylem od Swiat Bozego Narodzenia, az do czasu, gdy wstapilem do LS. Od tamtej pory PROBOWALEM cos zrobic, nie udalo sie. A ze nie padlem to, co? Moja wina?
Pozdro,
Boltina/