Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2007, 14:06   #3
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon Pokaż post

Na pod-forach obowiązuje rzecz jasna regulamin forum, ze szczególnym naciskiem na zakaz wulgaryzmów i wyzwisk. Moderatorzy nie będą także przychylnie patrzeć na wypowiedzi w stylu "za to co mi w Tibii zrobiłeś, to ja się do ciebie przejadę z fumflami i ci skopiemy cztery litery", tego typu teksty będą traktowane jako pogróżki, których stosować na forum nie wolno.
Oj to mamy zonka chlopacy..

Pozwole sobie skopiowac moj ostatni post zeby debata sie nie urwala...

@Catri
ja nie widzialem jak wygladasz. ^^

@boltina
Kupuje od jakiegos cieniasa za 50 zlotych, coz zycie ;/. Troche w plecy ale warto jak dla mnie. Na ktory sektor lecisz? Z tymi wakacjami nie byl bym pewien xD

@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.

Azenus
Regulamin forum, kultura dyskusji - dlatego cenzuruje to slowo, ktorym ty tak beztrosko rzucasz. To swiadczy o tobie i sie nie zgrywaj

Kuczer
Freezy, slonce w oczy zaswiecilo, zlamales se reke, klawiatura ci wysiadla, ptak wlecial ci na glowe, byles pijany, matke dusiles krzeslem do podlogi, masturbowales sie i nie mogles przestac, nie chcialo ci sie uhac bo jestes szlachetny i szkoda ci na nich uhow, jestes dla nich za dobry, sa za slabi zebys z nimi walczyl, monitor ci sie wylaczyl, kot cie drapal po rekach, pies ci szarpal nogawke, lizales sie z laska, byles chory, z kibla lecial smrod = dlatego padles -.-, wez sie nie tlumacz, ze jestes nooba i wleciales w gildie to nie nasza wina, GRATULUJEMY PVP xD
TERAZ zastanowcie sie kto zrobil lepiej, kuczer aka payando payando, ktory wylecial z PZ i dal sie zabic ale wiecie dlaczego, czy boltina, ktora siedziala na statku i sluchal polecen?
Poznanski Rycerz jest offline