Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Na pod-forach obowiązuje rzecz jasna regulamin forum, ze szczególnym naciskiem na zakaz wulgaryzmów i wyzwisk. Moderatorzy nie będą także przychylnie patrzeć na wypowiedzi w stylu "za to co mi w Tibii zrobiłeś, to ja się do ciebie przejadę z fumflami i ci skopiemy cztery litery", tego typu teksty będą traktowane jako pogróżki, których stosować na forum nie wolno.
|
Oj to mamy zonka chlopacy..
Pozwole sobie skopiowac moj ostatni post zeby debata sie nie urwala...
@Catri
ja nie widzialem jak wygladasz. ^^
@boltina
Kupuje od jakiegos cieniasa za 50 zlotych, coz zycie ;/. Troche w plecy ale warto jak dla mnie. Na ktory sektor lecisz? Z tymi wakacjami nie byl bym pewien xD
@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.
Azenus
Regulamin forum, kultura dyskusji - dlatego cenzuruje to slowo, ktorym ty tak beztrosko rzucasz. To swiadczy o tobie i sie nie zgrywaj
Kuczer
Freezy, slonce w oczy zaswiecilo, zlamales se reke, klawiatura ci wysiadla, ptak wlecial ci na glowe, byles pijany, matke dusiles krzeslem do podlogi, masturbowales sie i nie mogles przestac, nie chcialo ci sie uhac bo jestes szlachetny i szkoda ci na nich uhow, jestes dla nich za dobry, sa za slabi zebys z nimi walczyl, monitor ci sie wylaczyl, kot cie drapal po rekach, pies ci szarpal nogawke, lizales sie z laska, byles chory, z kibla lecial smrod = dlatego padles -.-, wez sie nie tlumacz, ze jestes nooba i wleciales w gildie to nie nasza wina, GRATULUJEMY PVP xD
TERAZ zastanowcie sie kto zrobil lepiej, kuczer aka payando payando, ktory wylecial z PZ i dal sie zabic ale wiecie dlaczego, czy boltina, ktora siedziala na statku i sluchal polecen?