Argh, przepraszam wszystkich, niestety nie mogłem odpowiadać na pytania natychmiast, gdyż coś się z<ten tego>wało i nie mam neta w domu. Aktualnie siedzę w Cafe. Tak więc:
Cytuj:
|
Jeszcze jedna sprawa,jeśli chodzi o przekładanie głów.Adaras,po co nabijac 15-20 lvl slayerem jak napisałeś,żeby sprzedać te głowy skoro można pójść i je opchnąć chociażby na 1lvlu?
|
15-20 lvl jeżeli chcemy grać głównie Slayerem. Na początku taki domain lvl można łatwo osiągnąć w Training Place'ach lub(i) w Peronie. Poza tym, tak jak napisał Matt, ciężko dojść na 1 lvlu na jakieś odludzie. Za kasę z główek które vampirem zdobywamy, możemy kupić lepszy EQ, a do używania go potrzebujemy Ability points (suma int, str, dex).
Cytuj:
|
słuchajcie chciałbym w tą gre pograć ale jest6em newbim może ktoś napisać manual -,-"
|
Poczytaj cały temat, pytania i odpowiedzi (to najlepszy manual).
Cytuj:
|
Hmmm mam taki problem. Gram Slayerem i nie mogę już wejść do Training Place, a wszędzie indziej ginę. Za dobry na kiepski, za kiepski na dobre... No i właściwie mogę tylko stać w mieście.
|
Fakt, Slayersi są bardzo często zabijani przez Vampirów. Trzeba mieć szczęście - na pewno jest miejsce, gdzie ich nie ma. Polecam Underground Waterways (podziemia Army/Knight/Cleric Guild), lub Perona SW ("ziemia slayerów") - można się tam dostać Helikopterem, który znajduje się w Tutorial Zone (tam gdzie zaczynamy).
Cytuj:
Czy wie ktoś gdzie mozna kupic jakies szpony bo narazie chodze w rekawicach ale one sa da dupy :/ jak cos to odpowiedzcie tu albo gg 6334500
i jescze jedno czy w DE sa hotkeye ??
|
Szpony wypadają z potworków, lepsze z lepszych, to normalne. Możesz je także kupić od graczy (choć nie polecam, bo ceny mają czasami straszne). NPC'owie także je sprzedają (Polecam Rasen Castle, tam są całkiem niezłe).
Cytuj:
|
Gram vampem, zabilem vampa :> (bez komnetarza... ) i mam taka jakby reputacje zamiast good to tylko neutral jak napib reputacje... :/
|
Hm...Sam nie miałem nigdy ani Bad ani Neutral, więc niewiele wiem na ten temat. W każdym bądź razie jeżeli masz "Bad", możesz za opłatą u NPC'a polepszyć ją do "Neutral". Zauważyłem też, że jeżeli ktoś Cię zaatakuje, możesz mu oddać, a jeżeli go zabijesz, dostajesz reputację na +.