Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2004, 13:44   #1
Evul Zimn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2004

Smutny Galeria Zimn'a....

Nadszedł czas skonczyć z tibią , to jest moja 1 i ostatnia galeria , chciałbym tutaj pokazać polakom żę nie należy kupować postaci z real cash, ja kupiłem od typa z Mielca , grałem rok postacią nabiłem sporo kasy , Tydzien temu stracilem postac, jest mi z tego powodu bardzo smutno, szkoda mi całorocznej pracy jaką włożyłem w moją postać. Kochałem postac...Najbardziej mi zal demon helmet'a i teddy beara... eplate i reszte gowna łatwo bym zrobił znów... miałem postacia skille okolo 80/80, po wojnie spadły ostro , zamieszcze tu na początku scry z wojny, z ostatnich dni moją postacia

Wojna na pohu, tutaj waliliśmy 146 knighta, lurował wszystko co tylko się dało....

FInally trapped , exori omg you are dead

A tak się zaczeło...
Expie se na smokach, a tu nagle...

W****iło mnie to , I said war. Powstała gildia Hive , walczylismy przeciwko br'ow, zaczeli czaszki zabijać i walił hlvli zeby widzieć swoje name'y na stronce... Nie DALIŚMY DUPY, poszedlem na wymiane fragow zeby zabić Garoto mal, zabilem go i oto mnie trapneli...(na obrazku ponin the elf i winged shadow sa ze mna)

Droga do depo...

Komentować pls...
Evul Zimn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.