@Poznanski
Cos ci chcialem napsiac, w poprzednim temacie, ale juz zapomnailem;/
@Toca
Ciebie tez chcialem poejchac;/
Cytuj:
nie widze tu zadnych przechwalek za to ty miales same meskie jezyki w buzi pustaku nie bede tu juz dawal postow pozrdo dla spedalonych support aka rybka the great gey
|
Nie mow na wszystkich pustaku ty KLALNIE
Cytuj:
@toca
Kuczer jest zbyt glupi zeby sie bronic. Ja bylem sam na PN, troche was tam bylo, to cos sie bronilem, a ten buc tylko to HUAHUAUAUAUA. Zobacz na fajkowego wszyscy na niego jada a ten ma taka silna psychike i jest tak nieswiadomy swojej glupoty ze nawet sie poprawil i wydaje sie byc bardziej normalny ^^.
|
Juz mi sie przypomnialo...ten "buc" napsial tylko 2-3 razy "uahahhahaha" a ty to juz dziesiaty raz powtarzasz. A odemnie sie odp******** , i IĆ SIE ŁUTOP KLAŁNIE xDxD mam polski jak catrishia angielski...(tak cati wiem, mam hunta..^^)
Ps. Ayltiha nie jest sam, jest tez na forum uzu i inni, moze po prostu wasze niektore posty sa za glupie... i ich nie rozumie;/ albo po prostu jest tak zaszokowany wasza inteligencja, ze nie wie co napisać^^
(teraz mzoecie mnie obrazac, wyzywac, wytykac bledy, ale ja na wasze glupie posty i tak nie odpowiem, bo nie chce robic SZPAMU)