Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2007, 20:31   #2
Nikast Shynix
Użytkownik Forum

Nikast Shynix's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

Cytuj:
Tutaj tylko elytarni i "wyżsi" ;P
Więc chyba nie powinienem tu pisać.

Fakt. Od pewnego czasu regulamin (a przynajmniej jego część) jest tylko zbiorem ładnie uporządkowanych w wyrazy i zdania literek. Jest mnóstwo postów/tematów/podpisów itd., które łamią regulamin. Ale jeżeli już ktoś się nimi zajmie, to z wielkim opóźnieniem. Już mnie cholera bierze, kiedy przeglądam temat "Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz Tu!" i widzę mnóstwo komentarzy (za które miał być podobno tygodniowy ban), spamu itp. Kiedyś założyłem nawet o tym temat, ale został on usunięty przez Droma, który poradził mi, żebym użył opcji Report Bad Post. Tak na próbę zgłosiłem kilka postów. I co? Myślicie że nie zostały skasowane? Macie rację.

No i tematy usuwane po kilku godzinach/dniach, np. "Tibia Bot NG Cracked!", "Kto ma rl mapke do OTS?", "Świetny IP Changer! Wejdź na www.hackmeplaxor.republika.pl i ściągnij!". Czyżbyście sobie nie radzili, drodzy i szanowni moderatorzy?

Chociaż z drugiej strony... Kto zwróci na to uwagę? Znając życie któryś z moderatorów temat usunie, bo przecież prawda nie może wyjść na jaw. Ale może zamiast tego lepiej oczyścić forum z innych śmieci?

Nikast Shynix jest offline   Odpowiedz z Cytatem