[quote=Villen]@Abudl
Zamknij ryj psie ty skonczyles podstawowke? Ja niedlugo sie zenie ,chodze do roboty i sie ucze w domu moze jestem w calym dniu z 7h wiec mnie nei draznij frajeze.Grales na Danubi? nie? nawet nie wiesz jak polacy sa tam ponizani kopani w dupe na kazdym kroku co z tego ze sa High Levele w takim AB jak oni gdzies poleca a wtedy wpadaja szwedzi i wszystkich naparzaja wpadnie takich z levelami od 50 do 100 i co im zrobisz przynajmniej nakopali jednemu.Z takim pogladem do nich to oni nigdy do niczego nie dojda.
[quote]
to idz zrob powstanie no juz biegnij!....... idz wypowiedz wojne szwedom! no idz ich pozabijaj przeciez oni sa "Bee" i "czeba" ich zabic.... OMG naprawde wspolczuje twojej EKHM "wybrance" bo z takim polmozgiem to dlugo nie pozyje... powiedz mi prosze jakie studia zdawales ze "cenisz taki patryiotyzm u prawdziwych polakow" ktorzy wywoluja rasistowskie wojny... OMG naprawde na danubi to same "polaczki" graja chyba tylko to moze wyjasniac ta "nienawisc" "szwedow" do polakow.... omg co wy zawsze i wszedzie musicie oczerniac szwedow? to gra FFS a nie prawdziwe zycie....
|