Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2007, 00:49   #4856
Finz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lisek93 Pokaż post
no to tak : pallek 19 lvl, skille : 55/39 (jeśli ma to jakieś znaczenie:7 mlvl(brakuje kilka % do 8 ) eq: plate armor, plate legs, leather boots, legion helmet, scarf no i oczywiście łuk --> niedługo zamierzam wyposażyc się w crown seta) FACC...

1. interesuje mnie czy moje aktualne skille są OK. czy może trochę poskillowac? do jakiego skilla?

2. druga sprawa, która mnie interesuje to od jakiego dista będę mogła w miarę bezpiecznie ,,zwiedzac,, niższe poziomy kopalni z guardami? jakie powinno byc na nie eq, potrzebne rzeczy? (aktualnie siedzę na soldach...fakt faktem kaski trochę wpada do kieszeni, do tego bolty...no ale jakoś się powoli nudzą(soldy))

3.Mino archer... byłam dzisiaj pod ich ,,twierdzą,, obok Kazzo...niestety zaliczyło się od nich nieraz większe hity...Pytanie: od jakiego dista/ lvl będę mogła bezpiecznie się z nimi ,, pobawic,, ?

4. Gdzie byłby w miarę szybki exp(bez waste) ?

Z góry dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam
twoje skille sa w porzadku nie musisz juz skillowac chyba ze zechce ci sie wiekszych hitow.po drogie nie masz pacc nie masz gry ciezko na faccu cos ugrac i proponuje ci nie grac bez pacc a jesli sie mysle i masz pacc -> cyclopolis ale ostrzegam ze bez refleksu tam nie przezyjesz jak na razie ghostland,soldy i moze jakies cyce to rozwiazania idealne
Finz jest offline   Odpowiedz z Cytatem