Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2007, 14:24   #4174
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

@Qxwaaatz
Konzbi nie padl tylko dla tego, ze ciebie zabil, a dlatego ze mial hacka , pozabijal wiele osob, wiele tez probowal zabic (np. Moose Darkshade). Musialo to sie skonczyc smiercia.

@Kiroy
"Zabilem" dlatego, ze mialem hacka.
Powiedz mi Kiroy, ile ty masz kurwa ownerow? Jeden botuje jakimis noob charami, drugi pisze na forum, ze jest retired4ever, trzeci jest noobem (chociaz ktorys z was mowil, ze nie gral tym charem), z czwartym rozmawiam o tym co i jak, a pozniej okazuje sie, ze pozostali nic nie wiedza. Moze pierwszy to zarazem czwarty, a drugi to trzeci? No nie wiem, gubie sie. W kazdym badz razie pare dni temu gadalem z "toba" i wszystko wydawalo sie byc wyjasnione, a dzisiaj wyskakujesz na forum z tekstami "no co Konzbi padles od NG to bedziesz walczyl czy jestes ciota i sie boisz"? Zreszta wydawalo mi sie, ze troche lepiej mnie znasz i wiesz, ze nie zabijam sobie dla jaj pierwsze lepsze osoby, czy to Polacy czy to Szwedzi. No i znow wracamy do sprawy ownerow...
A co do lagow i kickow, to wolalbym padac jak Azared czy Dorpaz na ob w Ank, niz dzielic sie passami z kumplami z innych serverow i konczyc jak Raidrion czy Ryba.

Reasumujac: "pozabijalem" pelno osob i "padlem" od NG dlatego, ze mialem hacka. Na razie nie bede gral Konzbim i wiecej nie musicie wiedziec.
A jesli, drogi Kiroyu, chcesz porozmawiac o tym co i jak, to zapraszam na gg (bo przeciez macie moj numer) albo napisz pw, tylko powiedz, ktory masz numer.
Konzbi jest offline