Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2007, 16:02   #4175
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konzbi Pokaż post
@Kiroy
"Zabilem" dlatego, ze mialem hacka.
Powiedz mi Kiroy, ile ty masz kurwa ownerow? Jeden botuje jakimis noob charami, drugi pisze na forum, ze jest retired4ever, trzeci jest noobem (chociaz ktorys z was mowil, ze nie gral tym charem), z czwartym rozmawiam o tym co i jak, a pozniej okazuje sie, ze pozostali nic nie wiedza. Moze pierwszy to zarazem czwarty, a drugi to trzeci? No nie wiem, gubie sie. W kazdym badz razie pare dni temu gadalem z "toba" i wszystko wydawalo sie byc wyjasnione, a dzisiaj wyskakujesz na forum z tekstami "no co Konzbi padles od NG to bedziesz walczyl czy jestes ciota i sie boisz"? Zreszta wydawalo mi sie, ze troche lepiej mnie znasz i wiesz, ze nie zabijam sobie dla jaj pierwsze lepsze osoby, czy to Polacy czy to Szwedzi. No i znow wracamy do sprawy ownerow...
z twoich czterech,prawdziwi Kiroyowie to pierwsi dwaj.
Wuja Kiroy-Michal,i Mlody Kiroy-Bartek.
Jest jeszcze jeden Kiroy ale on calkowicie zapomnial o tibi wiec nie wspominam o nim (darek :*) ;D

Rownie dobrze ktos z carlin dp moze powiedziec ze gra Konzbim,ale wiekszosc ludzi by w to nie uwierzyla,gdyz nie sa frajerami. Nie wiem czym sie chwalisz - ze dales sie nabrac jakiemus frajerowi ze to on jest Kiroyem ?:|
naprawde,jest czym sie chwalic.

patrz na to!
17:45 Stasiek on Obsidia: czesc jestem mannow
o.0 nie wiedzialem ze Mannow sharuje i to z polakiem ale jaja ;|

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konzbi Pokaż post
A co do lagow i kickow, to wolalbym padac jak Azared czy Dorpaz na ob w Ank, niz dzielic sie passami z kumplami z innych serverow i konczyc jak Raidrion czy Ryba.
rzeczywiscie to,czy daje sie komus passy,jest zwiazane z lagami i kickami.
A Ryby nie haknal nikt z innego servera,tylko ktos obsidii.

Podsumowujac :
Lepiej zamknij ryj i jak czegos nie wiesz to sie grzecznie spytaj,a nie wyskakujesz z morda wierzac w opowiesci jakis noobow.
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 28-04-2007 o 16:05.
.:Boixos:. jest offline