Omfg ja pie_dole jakie nooby sie tutaj wypowiadaja. WY jestescie nooby a nie ten palek z tego filmu. Zrozumcie kvrwa ze z boltow sie nie oplaca expic bo jest wp_zdu waste i ja sam bym wzial arrow. Gram palem mam nim 39 lvl wiec cos wiem na ten temat i jak ide na guardy to mam z boltow waste a z arrowsow zysk. Hituje prawie tak samo z boltow jak ze strzal a bolty sa o niebo drozsze. Roznica w sredniej gora 5 hp -.- Zastanowcie sie co piszecie, chyba nikt z was nie gra palem a go krytykujecie mimo ze mu nawet do pięt nie dorastacie.
Tak jak juz ktos napisal on poszedl EXPIC na elfach jak zreszta napisal a nie zabic bossa. OMG jak mozna byc takim glupim i myslec ze ktos idzie zabic bossa skoro boss sie respi raz na rok -.-
On zrobil blad tylko w tym ze zapomnial wlaczyc utamki i to byl jego jedyny blad a wszystko inne to wasz debilizm sie klania.
@Aha i do kogoś kto kolesia krytykowal za to ze ma 18 lvl
Módl się żebym twojej starej nie walnac mlotkiem przez leb bo po przeczytanie tej wypowiedzi gotuje sie we mnie. OMG 18 mlvl to jest nawet za duzo jak na ten lvl. Wiesz jak palowi wolno leci mlvl? Ja normalnie expiac mam palem 11 mlvl na 39 lvlu i zeby miec wyzszy to bym musial sie ostro manasowac. Wiec to jest dobry mlvl! Widac kolejny noob ktory nie ma zielonego pojecia o grze palem -.-
ŻAL.PL bardziej nalezy sie osobom komentujacym film niz samemu jego autorowi -.-
MłOTEM ZMIAżDZYC WASZE NOOBSKIE MOZGI!!!