Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2007, 22:35   #459
Marciniek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sat Pokaż post
trzeba byc idiota, zeby solowac draga na niskim levie
Jak dla mnie to świetny pomysł, przynajmniej ma się jakieś wrażenia.
Cytuj:
no ja osobiscie wola expic te 10-20k/h wolniej a za darmo, niz troche szybciej i nie za darmo. fakt faktem, ze taki 180 ek przwie za darmo expi na venore lair, ale to roznie bywa.
Taki 180 ek nie expi tam za darmo, tylko zarabia i to całkiem przyzwoitą kaskę. Knight często się decyduje na większy zarobek kosztem wolniejszego expa, dlatego szuka się "złotego środka". Za to "my" nie przywykliśmy do tekstów "nie poszczęściło mi się i nie poleciało mpa - jestem xxx kgp w plecy".
Cytuj:
moze to i lepiej bylo. przynajmniej jakies utrudnienie. a teraz? wystarczy mozg wielkosci orzeszka, zeby wciskac "knefla od sd"
Tibia zawsze była łatwa, tylko kiedyś jeszcze wyobraźnia gracza wchodziła w grę, teraz czas odgrywa pierwszoplanową rolę.
Cytuj:
dodatkowe "usprawnienia" tylko zwiekszaja ta przepasc ( juz nawet nie roznice ). przypomnij sobie ile ludzi mialo na starych serwerach 200 level poltora czy dwa lata temu, a ile ma ich dzis.
Hlvle mają tą przewagę, że potrafią expić na mocniejszych potworkach z zyskiem, tylko że w połączeniu z możliwością nabycia nieograniczonych ilości środków do expienia (której wcześniej nie było) możemy obserwować roboty patrzące tylko na cyferki i balansujące na granicy resztek staminy.
Marciniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem