Do chuja pana widziałeś chociaż mecz ??? MU strzeliło 3 bramki praktycznie z dupy dzięki Evertonowi. Wiem, wiem dla was to pewnie zwykła wymówka ale fakt, faktem tak było.
No co mogę powiedzieć ??? 5 pkt przewagi, pewnie kibice menczesteru już wiwatują ale między innymi pewność siebie może was jeszcze zgubić. Piłka jest okrągła i wszystko jest możliwe.
Btw dziś śmiać mi się chciało jak kibice MU wbili na strone Chelsea i zaczęli nas od Kurew jechać, to było tragiczne

Ciekawe gdzie byli 2 sezony temu, kiedy to Chelsea wygrywała ligę.
Nie był bym kibicem, gdybym nie wierzył do końca...A myślę że Chelsea ma jeszcze szanse na tytuł.
Postanowiłem również zobaczyć komentarze ze stron internetowych:
Strona MU - 90% komentarzy "hahahahahaha niebieskie kurwy w plery hahaha" "tytuł nasz hahaha"
Strona Chelsea - 50% komentarzy "No trudno MU w tym sezonie pokazało klasę...po prostu zdobyli wyspy..."
Zresztą pozwolę sobie zacytować jeden z komentarzy.
To pokazuję klasę kibiców, może i duża ilość kibiców Chelsea jest za The Blues
tylko z powodu dużej kasy Romka ale chyba lepsze to niż 10-letnie dzieci kibicujące United tylko z tego powodu że gra tam C.Ronaldo...A jak fantastycznie obrażają Chelsea
Może i liga będzie w tym sezonie MU ale i tak moim zdaniem all rozstrzygnie się w bezpośrednich meczach tych drużyn. Wtedy zobaczymy kto jest lepszy.