Temat
:
FAQ
Zobacz pojedynczy post
09-10-2004, 18:28
#
277
Gold Raven
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Posty: 230
Imię:
Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia:
Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez
berebu
mam pytanko:ja mam skulla i gosciu ma skulla ja go klepie i zabilem i wtedy jak to moja 3 osoba zabita to mam red skulla???
Nie niemasz skulla, białe i czerwone czachy możesz nawalać bez końca.
__________________
The Pride of Taern
- zarejestruj się już teraz!
Shakes & Fidget
- please, be my apprentice
Dofus: Godfather Fortunes
Gold Raven
Zobacz profil
Wyślij prywatną wiadomość do Gold Raven
Odwiedź stronę tego użytkownika
Znajdź posty użytkownika Gold Raven