Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastash
Bardziej chodziło mi o ławkę rezerwowych
|
Faktycznie, Twoje slowa
Cytuj:
"wygrała drużyna zdominowana przez obcokrajowców"
|
musza sie odnosci do trenerow.
Cytuj:
W Jastrzębskim Włoch, w Bełchatowie Włoch
|
I w klubach sa wyniki, oba kluby dobrze wszyly na zmianie trenerow.
Cytuj:
ak jakby nie było całej masy polskich dobrych trenerów
|
No pewnie, w Polsce jest pelno wspanialych szkoleniowcow. Juz przed Lozana odnosilismy liczne sukcesy w doroslej siatkowce.
Mowisz ze jest pelno dobrych trenerow? Bosek, Mazur, Wspanialy(?), Janaszewski(?), Skorek(?)... Straszny urodzaj.
Cytuj:
Gdybyś choć trochę znał się na siatkówce zauważyłbyś różnicę pomiędzy grą Jastrzębskiego Ryszarda Boska i obecnego trenera
|
Po pierwsze ch.. o mnie wiesz i daruj sobie takie wstawki. Robisz z siebie eksperta od wszelkich spraw, choc szczerze watpie czy byles chociaz raz na jakims mecz.
Cytuj:
Może w tej chwili w Jastrzębiu ta różnica nie jest jeszcze aż tak widoczna ale przykładowo Bełchatów gra już "po włosku"
|
O wielki eksercie, wytlumacz biednemu robaczkowi na czym polega gra "po wlosku". A Wegiel po przyjsciu nowego trenera gra o wiele lepiej.
Cytuj:
Skra, w której roi się od obcokrajowców za Mazura grała zupełnie inaczej.
|
Nie kompromituj sie... W Skrze faktycznie roi sie od obcokrajowcow, gra ich tam az 3. Chcialbym rowniez zauwazyc ze sklad Skry troszke sie rozni od skladu z poprzedniego sezonu. Zapewne pamietasz kto w tamtym roku byl pierwszym rozgrywajacym? Nowy trener, nowy rozgrywajacy i IMO Skra gra jeszcze lepiej niz rok temu.
No pewnie. MAnu bylo o wiele lepsze, co z tego ze przegrywali, co z tego z Everton prawie sam sobie strzelil 3 bramki. Manu pewnie wygral i Everton nie mial szans. I Chelsea czasami szczesliwie wygrywala, i Manchaster wygrywal szczesliwie. szczescie sprzyja lepszym.
Najprawopodobniej tym meczem Manu zapewnil sobie mistrza i gratulacje dla nich. Bo watpie aby stracili punkty z kims oprocz Chelsa, tym bardziej ze do konca sezonu tylko 3 kolejki.
Aczkolwiek gdyby nie kotuzja terrego Chelsea zapewne nie tracilaby 5 pkt, jednakze to wstyd ze 1 obroncy nie ma a pada cala obrona.
Cytuj:
Oszczędź sobie wstydu i przestań pieprzyć głupoty.
|
A ta zlota mysl dedykuje Tobie i pozdrawiam Cie. Jezeli probujesz byc dowcipny nie wychodzi Ci to. EOT
@Maggic
Cytuj:
No co mogę powiedzieć ??? 5 pkt przewagi, pewnie kibice menczesteru już wiwatują ale między innymi pewność siebie może was jeszcze zgubić. Piłka jest okrągła i wszystko jest możliwe.
|
Wypada tylko sie zgodzic. Jednakze to CHelsea ma trudniejsze mecze niz Manu. Np. wyjazd z Arsenalem, ale wiara umiera ostatnia
Cytuj:
Postanowiłem również zobaczyć komentarze ze stron internetowych:
Strona MU - 90% komentarzy "hahahahahaha niebieskie kurwy w plery hahaha" "tytuł nasz hahaha"
Strona Chelsea - 50% komentarzy "No trudno MU w tym sezonie pokazało klasę...po prostu zdobyli wyspy..."
Zresztą pozwolę sobie zacytować jeden z komentarzy.
|
Sczerze mowiac o to jest mi obojetnie co pisza "kibice" MAnu o Chelsa.
Najwyrazniej komenyatze niektorych pokazuja ich kulture osobista i zycze im powodzenia w przyszlym zyciu.
Cytuj:
Może i liga będzie w tym sezonie MU ale i tak moim zdaniem all rozstrzygnie się w bezpośrednich meczach tych drużyn. Wtedy zobaczymy kto jest lepszy.
|
Jezeli Chelsea wygra LM i PA to Manu moze zostac mistrzem. 2 najlepsze druzyny podziela sie pucharami

@Sven
Cytuj:
Cóż, prawdziwy kibic powinien kibicować swojemu klubowi, a nie obsmarowywać błotem inny klub.
I po tym się poznaje prawdziwego kibica
|
Pozwol ze sobie zapisze ten cytat. Musze pokazac jednemu mojemu "koledze"

@Next
Cytuj:
A tak ogolnie, to co sadzicie o rewanzu milan-manu? U mnie cala skzola mowi ze manu przegra, ale chyba nie. xD
|
Jezeli Dida znowu blysnie to Manu ma pewny awans

Wygra lepszy
Cytuj:
Eh, azs przegrał, ogólnie tragiczny mecz dziś, u nas w hali coś próbowali ale im nie wyszło, wczoraj tylko dobrze zagrali, chociaż bardziej to jastrzębski źle grał.
.
|
Imo PZu zawalil mecze na swojej hali. U siebie Wegiel zazwyczaj dobrze gra, aczkolwiek gratuluje 1 zwyciestwa na wyjezdzie. WCzoraj PZu gral bardzo ladnie, adzisiaj oba kluby zamienily sie rolami.
Zycze powodzenia w meczu z Wkretem
Cytuj:
Stać ich było na dużo, kwestia motywacji.
|
Zgadzam sie, tym bardziej ze w lidze 2krotnie wygrali z Weglem.
Pozdrawiam