Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2007, 00:32   #75
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xonzek
10 bp uh to ma na pvp 50 rycek
100+ rycek stosując PA, krzycząc na połowe 40~ druidow/rycków hunted może z łatwością zebrać kase na 100 bp uh
Slyszales o czyms takim jak ironia?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naruto xD
Tak, przeżył by...Ostatnio widziałem akcje jak cztery 70+ elite knighty, nie mogły zabic 33 druida w trapie...
Taki druid to tylko co jakis czas sie uleczy exura gran, za prawie całe hp = 40 many...A gdy jeszcze ma z 10 bp manasów, to go w noc nie zabija -.- wbijając się średnio po 60~~...
Prosze o komentarze...
Guwno prawda kiedys moj kolega 50-60 ms pkowal zabil afka na Senji cieszyl sie V shieldem ktory polecial (ja bylem na slabszej postaci sobie tez poafkowac tam bo uczylem sie i runy robilem).I nagle wpada Lachonista'gru 100+ ek (Wogole nie jestem pewny a nick jest napisany zle na bank bo to bylo dawno)
i Partiarh'gruniepamietam lvl ale okol0 80-100 (zle napisalem nick napewno) ztrapowali go kolo statku i poprsoil mnie zeby mu przyniesc troche destroyer fieldow z normalnego chara bo padnie zaraz .(bili z samego male)No to ja relog plyne z ank do carlin wyplacam kase utani gran hur i dzida na senje jestem na statku i msg"Nie idz juz padlem" Mial 10-15 bp manasow .Niecale 5 moze 10 minut nie wiecej.

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 29-04-2007 o 00:42.
Salarigoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem