Temat: problem
Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2007, 00:46   #9
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez JanCzarny Pokaż post
ja już tam napisałem w complain ;/
Czy ty jesteś taki głupi z natury czy ci za to płacą?! A może moje posty są niewidzialne...
Chciałeś dobrze, spox, ale to nie zmienia faktu, że napisałeś na help-channelu hack-linka... Z twojej postaci taki link się pojawił na tym kanale, a to, że był on w czyimś cytacie to już inna sprawa... napiszę po raz trzeci... to, że chciałeś dobrze WCALE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PRZESTRZEGANIA REGULAMINU... publikując ten link, nawet w postaci cytatu, złamałeś regulamin gry, teraz ponosisz tego CAŁKOWICIE SŁUSZNE konsekwencje więc to twoje wypłakiwanie nic nie da...
swoją drogą, czy jesteś aż tak uzależniony, że nie wytrzymasz tego czasu bez tibii?! Chłopie! Jest długi weekend! Pogoda niby ma się pogorszyć, ale nadal będzie gutt, weź rower/deskę/cokolwiek i wyjdź na świeże powietrze! Końcówka roku już jest, najlepsze czas by poprawić i powyciągać oceny w górę! A ty się przejmujesz tym, że dostałeś SŁUSZNEGO bana... get a life dude! Nie można całego życia spędzać przed Tibią!!!...
aVe

Vanhelsen jest offline