Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2007, 11:33   #262
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

ManYoo zdobyło Anglie SB już nie będzie ważne.

@Maggic: To, że znalazła się banda baranów którzy potrafią obsmarowywać innych, nie znaczy, że cała społeczność fanowska ManYoo ma tak najebane we łbie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Ciekawe gdzie byli 2 sezony temu, kiedy to Chelsea wygrywała ligę.
Równie dobrze mogę powiedzieć : A gdzie wyście byli zanim Wesoły Romek sobie Chelsea'e kupił ? Ale tego tematu już nie chcę poruszać, bo już dyskutowaliśmy o tym. Co kibice Manyoo mają poradzić na to, że znajdzie się banda kretynów, wielkich "kibiców", którzy mają neo 128 i myślą że mogą wszystko ? Zawsze znajdą się jakieś idiotki. No ale mniejsza o to. Z pewnością są też "fani" Chelsea, którzy się zachowują podobnie - niema co się okłamywać

Co do meczu ManYoo to fuxa mieli jak cholera, bo coś się w Evertonie nagle zacieło. Po tym jak ManYoo strzeliło bramkę to Everton po prostu nie istniał.
Chelsea ? Zajebali i to równo. No ale niema się co dziwić - Bolton to dobra drużyna, której zależało na punktach - walczą o udział w UEFA.

LM?
Obrona ManYoo wyzdrowieje. Podczas meczu pewnie ze 3ech graczy Milanu będzie kryło Kryśkę, co da miejsce Rooney'owi i Giggs'owi. Jestem absolutnie dobrej myśli. Co do drugiego meczu półfinałowego- po tej dawce nudów jaką widziałem na SB nikomu nie kibicuję. Jednak sądze, że fajnie byłoby gdyby na Anfield 1:0 by wygrał Liverpool. Dogrywki są zawsze pasjonujące ^^'

Glory Glory Manchester ;* <- Tym optymistycznym akcentem zakończe tego posta
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem