Temat: Hattrick
Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2007, 13:26   #1298
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

dosc dawno tu nie pisalem, ale postaram sie troche to nadrobic...
Co nowego w zespole humz0r? Ano po 4 kolejkach zajmuje w swojej lidze 7 miejsce z calym 1 pktem i 2 strzelonymi bramkami... Dzis gram z wiceliderem, i chyba przeciwnik mnie zlekcewazyl i zaPICowal, bo mimo ze "zespół Kamikadze dominował w spotkaniu, osiągając 61 procent posiadania piłki", to jest 4-0 dla mnie ;] 2 bramki trenowanego rozgrywajka, niby fajnie, tylko ze na minute przed koncem 1st half dostal czerwien za pojechanie sedziego ;/ No nic, trudno sie mowi, mam nadzieje ze uda sie obronic korzystny wynik. Humz0r odpadl w II rundzie Pucharu Polski, dlatego od srody zaczynamy wojowac w pucharze BTL (Big Time Loosers). Grupe mam nieciekawa, ale na szczescie jest limit 32 gwiazdek, takze moze uda sie pograc w pucharze troche dluzej niz 3 grupowe kolejki. Akademie juniorow tez uruchomilem, a co! Na razie zadnych ciekawych zawodnikow nie mam, ot, 2 napastnikow po 3,5* i obronca na 2,5/3*, ale moze niedlugo... who knows. W kazdym razie moj juniorski Turow Zgorzelec calkiem niezle sobie radzi.

//hehe no i udalo sie, 4-1, pierwsza wygrana w sezonie ;] Nawet awansowalem z 7 na 6 pozycje ;d

Ostatnio edytowany przez hoomik - 29-04-2007 o 14:59.
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem