Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eti
Yeyeyeyey jednak mały procent resztkami sił ale dął rade chodzish przy przy przed ostatnim silu mielismy chwile zwatpienia :/
ale powiem tak po wzieciu nadrud i powrocie to tp room z tym calym shitem mysle ze wielu osoba zycie ocalil vent gdzie dyzpozycje ludzi trapnietych pomogly , ja bym sam spanikowal wszystko bylo wszedzie na okolo ale dzieki ventowi i nawolywania ludzi trapnietych posluchalem i sdkowalem all z tiuosem i wovimusem na okolo aby reszta powychodzila
Pragne podziekowac calemu teamowi ze jadna z lepszych przygód jakich miałem z tibi i za wykonanie tego questa i pocieszyc osoby ktorym sie nie udało !!
|
ku.wa eti spierd.alales az sie kuzylo! Jak krzyczalem na vent "ETI WARACAJ KUUUU...", a jak wychodzilismy na full resp z rooma z lustrem na vent bylo tylko "CHlopaki to tylko gra", "Za ojczyzne chlopaki, co?" , "dobra lecimy bedzie beka jak wszyscy tp dostaniemy do temple  " i jeszcze "Mamo ja sie boje!!!" haha Wszyscy maja wychodzic na full spawn a Eti bohater narodowy pisze "<wiaze buta>"  DD
Acroma najwiekszy cienias i tchorz na arcani...wyszedl jako ostatni!!! a to byl knight!!
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
|