Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2007, 14:43   #1323
Kryptonics
Użytkownik Forum

Kryptonics's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

ehh czasy się zmieniają. Temat ostro podupadł bo i ni ma kto dawać ssków, spiroll delete char (żal.pl), nitro spylił chara jakiemuś jeleniowi który zmienił gildie
(i zarobił bana za acc trading), tangan zakończył kariere, wory to nawet nie wiem co się z nim dzieje,a aktywni gracze chyba się wstydzą dawać ssy. Minęły już czasy swietnosci, kiedy to jako pierwsza polska (i pierwsza gildia) ekipa zrobiliśmy hota q. Zmienił się lider (sie okaże czy to była dobra decyzja). W chuj historii jest w tym temacie, szkoda żeby zaginoł w czeluściach tegoż forum, ale nie będe przecież nakazywał wstawiania ssów. Nowego naboru nie ma chyba co robić bo wszyscy dobrzy gracze (nie mówie o sorcach i drutach,którzy wyskoczyli z dobrymi lvlami po feralnym update dziwnym trafem, a wcześniej jakoś nie mogli wykoczyć nawet ponad 50 lvl, bo teraz to żadne osiągnięcie zrobić dobry lvl tym vociem i będe to podkreślał na każdym kroku) porozmieszczali sie po innych gildiach, oczywiście staramy sie werbować utalentowanych graczy, ale takich mało w dzisiejszych czasach.
Rozpisałem sie nawet nie wiem w jakim celu komentować to co jest bo to żywa historia, która już powoli wygasa (co mnie pojebało dziś?? )
P.S. gratz up ;p

~Fax
01:22 You advanced from Level 99 to Level 100.

Kryptonics jest offline   Odpowiedz z Cytatem