Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2004, 19:36   #67
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Co do samej nazwy tematu - a wierzycie w listonosza? Ja po prostu WIEM, ze kosmici gdzies tam istnieja...Czy sa blisko nas? Ch.uj ich wie. Czy nas odwiedzaja? Ch.uj ich wie. IMHO, prawie wszystkie, jesli ine wszystkie, zgloszenia i "dowody" na istnienie kosmitow sa falszywe. Jesli potrafiliby zbudowac latajace spodki, jesli potraifliby przeleciec tak wielka odleglosci, to zapewne potrafiliby nas inwigilowac, a juz na 100% byliby inteligentni. Gdyby byli inteligentni, to zauwazyliby (moze przy pomocy wyzej wymienionej totalnej inwigilacjii), ze nasza rasa jest durna i czepialska - wiec nie lataliby nad ziemia tam czy siam, zeby rozbudzic mysli ciekawskich i narazic sie na odkrycie ich prawdziwego ja. Bo gdyby chcieli, bysmy o nich wiedzieli - po prostu by sie z nami skontaktowali...
@Up
Buahahahahhahh, jeszcze troche i kolega powyzej zorganizuje pielgrzymke/wyprawe krzyzowa do Morza Czarnego...Moge Wam zafundowac kombinezony do nurkowania- a nuz sie potopicie? Nienaturalnie zasolone, hmm... Czy dno Morza Czarnego zostalo zbadane? Jesli nie, to skad wiecie, ze nie zalalo np. podziemnych kopalni soli? Ah, juz wiem! Bo macie filozofie, wg. ktorej wszystko, czego jeszcze nie wiemy, jest dzielem kosmitow...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"

Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 09-10-2004 o 19:40.
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem