Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2007, 14:44   #511
Bigzone
Użytkownik Forum

Bigzone's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knoxy Pokaż post
Hmm.... co do twego postu to mysle ze g*wno wiesz na temat tibi szczegolnie na temat profesji. Knight i Palladyn to potezne profesje? Tak naprawde to każda profesja jest dobra a szczególnie Sorcerer i Druid, te dwie profesje są aż za dobre, każdy update cipsoft robi gorszą tibie. Jak ja wybieralem postac to knight był najlepszą(dominującą) postacią, wiec byłem w 100% pewien ze bedzie mi sie tą profesją dobrze grało, miło. .

LOL
Sam sobie zaprzeczasz pisząc, że "knight był najpotężniejsza profesją" - (jeżeli uważasz, że cipsoft coś w tej sprawie zmieni to się mylisz)(widzisz kiedyś nikt nie dorównywał knightowi teraz nikt nie dorównuje sorkom (komuna też kiedyś rządziała w Polsce so what?[mam nadzieję, że nie wróci tak jak knight na pierwsze miejsce wśród profesji]) więc czego się burzysz lolq??) jak widzisz był ale czasy się zmieniły, być może kiedyś knight będzie najlepsza profesją tak jak za dawnych lat...(póki co sorcowie i druidzi rządzą).. a być może profesje zostaną zbalansowane...zobaczymy.

Napisałeś: "każdy update cipsoft robi gorszą tibie." A może z każdym updatem stajesz się coraz głupszy??
A teraz się zastanów nad moim pytaniem : W jakiej grze najt ma na początku jakiekolwiek trudności z zabiciem sorca??
Ponadto knight poskiluje sobie z ~20h i może o skilach do powiedzmy pewnego lvl'a zapomnieć -.- Jaka profesja w tibii najszybciej zdobywa wszystko na początku?>knight. Jaka profesja ma w dalszym etapie gry przesrane?>knight i pamiętaj, że tego nikt nie zmieni. Mogą polepszyć jakoś knighta ale to nie znaczy, że taki dla przykładu 200ek ma zabić 200ms'a to byłaby maxymalna głupota bo najtem by isę wtedy za łatwo od samego początku grało.
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki
aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!
Bigzone jest offline