Witam po przerwie
Pora na mały raport z gry

Gorąco zachęcam wszystkich do gry... społeczność polska w GoonZu rozwija się równym tępem ... Mamy już kilku utytułowanych graczy 80 lvl + jak i trzech graczy 90 lvl + Istnieje 3 polskie gildie ( "Husaria" > gildia w której jestem liderem, to tutaj zapisuje się wiekszość wysoko lvl-owych graczy z Polski

ilość miejsc ograniczona :/ , jednak warto wspomnieć też o takich gildiach jak "Honor" czy też "Armi Boga"... Ja tj. Zorti wraz z kilkoma osobami w dalszym ciągu pracujemy nad polskim miastem, powoli nasze trudy i starania niedługo powinny przynieść zamierzony skutek, mam nadzieje, że w ciągu miesiąca zdobędziemy wystarczającą ilość akcji i miasto będzie nasze.
GoonZu rozwija się bardzo szybko, cotygodniowe lub codwótygodniowe update sprawiają, że GoonZu staje się coraz bardziej rozbudowane.
Zmieniając temat w dalszym ciągu prosze o dodawanie mnie na sponsora, czy też mentora. Ułatwi mi to zakup akcji, jak i zdobycie reco pts. Od dzisiejszego dnia, osoby dodające mnie na sponsora postanowiłem nagradzać sporą ilością gotówki. Wystarczy tylko, przy pierwszym logowaniu do gry w okienku które wam wyskoczy, wpisać nick mojej drugiej postaci (Beliar) <bez nawiasów, jest to mój axe crafter pomoże mi to ogromnie, w zdobyciu reco pts. które są mi niezmiernie potrzebne. W zamian za dodanie wysyłam gotówke na następujących lvl-ach
30 lvl > 500k
40 lvl > 1mln
50 lvl > 1.5 mln
Jak i moja pomoc w grze

<OFERTA LIMITOWANA>
Jak się później przekonacie, kwota 3 mln jest nie mała

i napewno w znacznym stopniu pomoże wam w dalszej grze, czy rozwoju waszej postaci, pomoże również i mnie w zdobyciu reco pts.. co podniesie mój axe skill...
Z góry dziękuje za doczytanie do końca i za dodawanie mnie na sponsora.
Cya in Game Zorti (92 lvl - axeuser)