Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2007, 16:10   #1791
Aragorn_of_Soltheim
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania/Selena
Poziom: 167
Skille: 93/90
Domyślny

No właśnie ... Tu mam sprawe do Mority, ponieważ przez ciebie ader mam hunta od EiV do teraz nie wiem za co. Ale pozwólcie że wyjaśnię wszytsko od początku co możecie skomentować.

Jak co rano wybrałem się na cyclopolis expiąc sobie beztrosko postanowiłem przejść się na poziom -2 zobaczyć czy jest wolne. Niestety, spóźniłem się i expił tam jakiś 35 ed. No dobra pomyślałem, zapoisałem się w liście jako next. Po chwili przyszedłem zobaczyć spowrotem czy owy 35 ed już skończył expić. Odruchowo zaglądnąłem jeszcze raz do listu. Zdenerwowałem się kiedy zobaczyłem zamiast "Next: Aragorn of Soltheim" napis "Next: Phao Neon". Tak więc pisze do Phao, co jest grane, nie ukrwyam byłem zdenerwowany. On zignorował mnie twierdząc że on był pierwszy i żebym miał do niego respect. Ja wpisałem się znów ma list i czekałem na expowisko. Wkońcu 35 ed skończył expić, napisał do mnie i przekazał mi -2. Za chwile przyszedł Phao Neon z wielkimi pretensjami jak śmiałem tu wejść.
Niestety zaraz napisał do mnie Ancient Bolter, z zaraz potem Morita de'Vrie żebym wyszedł. Więc z bólem serca wyszedłem stamtąd i przeprosiłem Phao Neona. Zapytałem go kiedy skończy, on odparł że musi wbić tam 29 lvl i odda mi exp. Dałem loga i zalogowałem się za 30 min. Zapytałem go czy już wolne, on powiedział że ma jeszcze 18%, więc czekałem dalej. W końcu opuścił -2. Expiłem tam jeszcze ok. 40 min. kiedy nagle nie wiadomo z kąd, z niewiadomo jakiej przyczyny napisał Morita z wymownym "You're hunted by EiV". Po prostu zdębiałem. Nie wiedziałem co robić ale pytam za co? Morita odparł tylko: "Phao Neon został zabity przez Kazadum". No dobra ale co ja mam z tym wspólnego? Co ja mu zrobiłem? Chwile później Morita już był niedaleko, ale się wylogowałem.

Tak więc sam już nie wiem ... czy Morita wydaje ci się że ja kazałem go zabić albo juz nie wiem sam. Proszę uzytkownika Ader o zdementowanie twirzedzenia Mority. To jest po prostu absurd...

Dobrze że Ader napisał to na forum bo dalej pewnie grałbym noob charami czekając na cud ...
Aragorn_of_Soltheim jest offline