Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2004, 22:38   #68
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zureq (RUBERA)
Re down: Hehe, a więc 666 to faktycznie najdziwniejsza rzecz w całej Apokalipsie.

Już spieszę z wyjaśnieniem Niektórzy uwarzają, że to komputer. Jeśli weźmie się litery alfabetu angielskiego i ponumeruje się je (A-1, B-2, C-3 itd.) To gdy doda się litery ze słowa computer, otrzyma się liczbę 666. Inni twierdzą, że będzie to sześcioliterowe imię, sześcioliterowe nazwisko i sześcioliterowe cośtamjeszcze Natomiast bardziej rozsądni (w tym ja ) stwierdzą następującą rzecz. Skoro napisane jest, że bez znaku bestii nie można będzie nic kupić i załatwicz żadnych spraw, możliwe jest, że każdemu człowiekowi zostanie przypisany numer, coś na styl nr. więziennego. Każdy będzie go nosił na ramieniu lub czole. A więc może to będzie właśnie nr. 666.
Liczba 666 jest bliska mojemu sercu (i nickowi ) chociarz niewiem dlaczego. Eh a z tym końcem świata to nie wiem jak to bedzie...
PS. <Przepowiadam przyszłość> Koniec świata nastąpi gdy wszystkie planety ułożą się się w tej samiej lini a księżyc zaświeci niebiesko-czerwonym światłem, niebo całe stanie w płomieniach. Ale kiedy to będzie? (za przeproszeniem) W hu* długo...

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline