drodzy tibiomani uwazam ze zunri sie myli nie wiem kogo on sie pytal ze jest zle a ze jest tak jak jest ja uwazam ze jest dobrze..... troszke nie pomyslal mógł sie pytac osub czy jest dobrze czy milo sie gra jakby ktos mial zastrzezenia co tu zrobic zajebac nooba jakiegos i juz a ze wiekszosc ludzi na tym servie to polskie nooby z 9 levelami z tekstami padasz masz deda padasz itp
albo dla lepszego przykladu :
-masz deda bo silc(dla przykladu zeby nie bylo ze jestem na ciebie zly czy cos) jest moim sasiadem i zdechniesz jak pies .......
i sie zaczyna parodia on zaczyna jechac na starych ty go zabijasz okazuje sie ze to jakis znajomy naszego wybranca i trach zdycham co wtedy....
Askara jest idealnym serverem na ktorym dotychczas gralem na poprzedm bylo tak piekielnie ze nawet nie wiempo co w wojnie uczestniczylem Rexis ma tu duza zasluge podziekowania dla nich (pewnie i tak nikt tego nie przeczyta) za to ze sa stworzyli cos z niczego oni pierwsi zdobywali najwyzsze levele na tym serverze...... szczerze chcialbym byc w tej gildi bo mowie NIE przemocy (szczerze od serca)
|