Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2007, 22:15   #1076
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
@Kere
Rozśmieszasz mnie. Żalisz się na forum że maiłeś hacka i tyle straciłeś, niszcząc przy tym FF oraz dorobek Grega i Kate. Problem w tym że to nie hackerzy hackują swoje ofiary kiedy chcą. To tępe osobniki same dają się zhackować nie zawsze bystrzejszym od siebie hakerom.
Sorki ale odpierdol sie od tego ze to przeze mnie FF padlo wiem ze to przeze mnie i przez moja glupote i czuje sie z tego powodu winny ale jezeli Greg, Kate i Kuban nie maja mi tego zazle to ciebie tymbardziej nie powinno to in teresowac. Dla twojej informacji chcialem oddac cala kase Gregowi, Kate i Kubanowi robiac looty w mint ( po 2 tyg robienia lootów powinienem uzbierac kase) ale oni wszyscy zabronili mi tego i powiedzieli ze jezeli im oddam kase to oni i tak ta kase zwróca i jeszcze sie obraza dlatego tej kasy im nie oddaje a wiec nie mów mi ze nie chcialem oddac im tej kasy. A co to FF to Kuban sie bardzo zdenerwowal tym ze dostalem hacka i to on usunal FF.
Za blad w twoim nicku kilka postów Up przepraszam, juz zostalo to poprawione.
Jeszcze jedno odczep sie od G.E. bo jego posty sa sensownie pisane i pewnie tylko z zazdrosci go krytykujesz bo ty z pewnoscie nie znasz tak wyrafinowanych slów jakich on uzywa

Ostatnio edytowany przez Freddd - 30-04-2007 o 22:22.
Freddd jest offline