Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer
@Kere
Rozśmieszasz mnie. Żalisz się na forum że maiłeś hacka i tyle straciłeś, niszcząc przy tym FF oraz dorobek Grega i Kate. Problem w tym że to nie hackerzy hackują swoje ofiary kiedy chcą. To tępe osobniki same dają się zhackować nie zawsze bystrzejszym od siebie hakerom.
|
Sorki ale odpierdol sie od tego ze to przeze mnie FF padlo wiem ze to przeze mnie i przez moja glupote i czuje sie z tego powodu winny ale jezeli Greg, Kate i Kuban nie maja mi tego zazle to ciebie tymbardziej nie powinno to in teresowac. Dla twojej informacji chcialem oddac cala kase Gregowi, Kate i Kubanowi robiac looty w mint ( po 2 tyg robienia lootów powinienem uzbierac kase) ale oni wszyscy zabronili mi tego i powiedzieli ze jezeli im oddam kase to oni i tak ta kase zwróca i jeszcze sie obraza dlatego tej kasy im nie oddaje a wiec nie mów mi ze nie chcialem oddac im tej kasy. A co to FF to Kuban sie bardzo zdenerwowal tym ze dostalem hacka i to on usunal FF.
Za blad w twoim nicku kilka postów Up przepraszam, juz zostalo to poprawione.
Jeszcze jedno odczep sie od G.E. bo jego posty sa sensownie pisane i pewnie tylko z zazdrosci go krytykujesz bo ty z pewnoscie nie znasz tak wyrafinowanych slów jakich on uzywa