Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2007, 00:44   #701
MasterTusk
Użytkownik Forum

MasterTusk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
Domyślny

Czyżbyś Ciufcia przeszedł na złą stronę mocy?
Moze jak mi bana zdejmą wezme sie za lekkie expienie...narazie mam dosyc trapowania

(#) Instynkt

Takie "korekty" mogłaś mu wysłac na PW[sama napisalas w swojej wersji przedostatniego pkt, że wszelkie sprawy należało by przekazac prywatnie] więc najpierw zastanów się, czy sama dobrze wykonujesz polecenia które piszesz/proponujesz innym.

Niewiem czemu, ale po Twoich postach mam wrażenie że czujesz się lepsza od innych. Swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami pokazujesz, że zawsze reszta jest winna, nigdy Ty. Nie będę przytaczał przykładów, ponieważ myślę, iż będą zbędne.

Przypomniała mi się jedna Twoja wypowiedź[w temacie dotyczącym wywiadu z Master Slayer'em],pozwolę sobie ją zacytowac:

Cytuj:
"PS MS nawet poprawnie mojego Name nie potrafi napisac ... trudno -.-'"
Nawet? za kogo Ty się uważasz że gracze muszą znac Twoj nick?
Wiem, i tak wyjdzie że to ja jestem "be be", ponieważ ja jestem zwykłym graczem i niemam 91lvl na rooku.

To są tylko moje "iluzje?", nikt mnie ich nie pozbawi więc...."możecie mi pojeździc" swoje powiedziałem - dobranoc.

edit:tylko że ja jestem świadomy iż zrobiłem offtop, i moge to otwarcie powiedziec, nie tak jak inni, że zwalają na innych, prawda?

Ostatnio edytowany przez MasterTusk - 04-05-2007 o 15:05.
MasterTusk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.