Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2007, 11:42   #4294
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

@ anga

i tak kazdy by w niego z kazdego sd trafial bez cipbota... mialem na mysli to, ze jednak z tym cipbotem combo w biegu mozna robic (sprawdzcie film, jak pada slajpan), bez cipbota byloby o wiele trudniej, a on moglby sie uhac i uciekac tak, zeby dostawac mniejsze dmg. takie jest MOJE zdanie. co ja bym bez cipbota zrobil ? ja bym wzial te kilka potow wiecej >.<

a tak poza tym, wszyscy piszecie, ze nic az tak wielkiego nie pokazal, to czego od niego wymagacie ? gdyby yunichi padl, dobra, piszcie sobie, ze mogl pokazac wiecej, bo jest dobry. ale mannow, jak sami zauwazyliscie nie pokazal NIC szczegolnego oprocz bycia na tyle rozsadnym, zeby nie dac sie przegonic zadnemu sorcowi i miec mozliwosc spokojnego uciekania jak cos na battle pojdzie nie tak. nie, nie popieram jego explocka, ale patrzac na to zupelnie obiektywnie - wyszlo mu to jak najbardziej na dobre (np gdy uciekl przez tiquande do port hope, gdy dorpaz z azaredem padli od kickow)
wiec czego od niego wymagacie ? przez osiemnascie miesiecy nie pokazal nic szczegolnego a nagle ma wyjsc z czegos takiego ?

@ up
lighthack, zeby nie bylo tych brzydkich kwadracikow widac bez 'light effects'.
bardzo mi milo, ze cie rozsmieszam nie mialem na mysli tego, ze jest wielki i wspanialy, ale to, ze wg mnie kazdy by w takiej sytuacji polegl. no, chyba ze abo albo ktos jego pokroju.

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-05-2007 o 11:43.
Ptak~ jest offline