Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2007, 14:03   #17
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterTusk Pokaż post
Ja osobiście trapuje dla rozrywki, nigdy dla lootu [najczesciej wywalam lub oddaje znajomym, nawet kase]
I niema dla mnie znaczenia czy potencjalna ofiara jest noobem czy nie, br czy pl...poprostu trapuje wszystkich [poza znajomymi]

Niewiem czy tylko ja tak miałem, lecz jeszcze nigdy nie widziałem GM'a w Mino Hell....ile to razy czekałem z noobkami po pare h na GM'a...czasami nawet ze znajomymi raportowaliśmy siebie nawzajem, żeby tylko ujrzec GM'a - nadaremnie.
A na Wasp Tower - 1h trapowania i "You See GM xxxx"

I niewiem czemu ale nigdy nie trapuje swoim rookstayerem...zawsze dla bezpieczenstwa wole noob charem
A ja mam to szczescie ze w MH widze GM naprawde czesto ... wiec wiesz. Na szczescie najczesciej wtedy tam expie lub trenie z nudow. Raz wszedl GM a wokol mnie z 10 cial ... ale nic sie nie stalo, czmyk i juz go nie bylo.
Dwa razy widzialem GM w Goblin Hell i raz na Katanie.
Ogolnikowo GM na Neranie przez miesiac widze z 15 razy. No a co za tym idzie, sa bany dla Rook`owcow ... Tak jak zbanowanie najleprszego lev na Neranie 46 na miesiac(macro) i troszke wczesniej za trapowanie kolesia z hmm 25 lev na tydzien. Byla podobno jedna kasacja tez ale to nie za mych mlodych czasow na neranie.

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem