Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2007, 17:18   #1802
ader
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Blablabla szkoda Ze jestem tak bogaty ze aol mi wisi kolo dupy i chyab sie mylicie ze sie wyplacimy dlamnie to jest zabawne zrobilismy poi zdolowalismy was bo wam sie nieudalo a my to zrobilismy wsumie na loozie.

Napewno wam niezaplace to odwas sie wyplacaja i jak narazie nieszykujecie sie na opena :< a tak apropo panowie cos wam niewyszedl 8 osobowy mass log na seqa :< najbardziej sie usmialem bo postawiliscie 8 lv a seq go na explo sciagnol
Jesteś bogaty w itemach, nie w kasie. W kasie jesteś biedniejszy odemnie, a szkoda bo kupca na avengera nie jest tak łatwo znaleźć.. Sorcererr i jego 200 losowa loteria jest doskonałym przykładem. Sorcuś, dam Ci za tego avengera 1k, nawet teraz.. Deal?

Co do 8 levela na explo, no trudno.. tak długo jak wierzycie że wygrywacie wojne bo zabijacie nam 8 level chary to macie faktycznie szanse wygrać buahahaha.. Btw. chciałem zauważyć że śmieszne jest nie to że go ściągnął na explo, tylko to, że go w ogóle trafił z tym swoim zajebistym pvp >=D

A z tego co wiem to ktoś tam prawie płakał że aola stracił...

Jeszcze jedno, Phao Neona nie zabili członkowie alliance. Zrobiłem to ja i Maurhex, a żaden z nas nie ma nic wspólnego z Unitem czy Kazadumem.

Jeszcze coś. Nie płać Moricie tylko dlatego że chce Cie poabusować. Pokaż, że nie dasz się gnębić za byle co, bez powodu. Właśnie dla takich jak Ty, walczymy (częściej) i umieramy (znacznie rzadziej), żeby nikt pokroju Mority nie mógł wystawić Ci paymenta za nick czy nie takie kolorki na outficie. Płacąc mu, wspomagasz jego gildię w przejęciu servera (co i tak im się nigdy nie uda, ale po co to przedłużać...).

Pozatym panikowanie "bo morita mnie huntuje" to tak samo jak "bo seq mnie huntuje"... Najpierw musi wyjść ze statku =>