Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2004, 11:14   #83
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Ogniska nie umeili rozpalić?
Wiesz - historia ma pełno błędów.
Co nie znaczy, ze wszystko co teraz mowia naukowcy jest prawda. Najlepszym wrecz tego przykladem jest to, ze sprzeczaja sie czy Jezus narodzil sie 40 lat przed "wlasnym narodzenieM", czy moze 8 lat po, a nie wiedza, czy Jezus wogole istnial...
Cytuj:
Obozowiska w ameryce północnejmają po 50 000 alt i tam były ślady po "ogniskach".
A wiesz ze czlowiek powstal duzo wczesniej?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wiem.onet.pl
Powstał w środkowym plejstocenie, ok. 100 tys. do 250 tys. lat temu
~
Cytuj:
A inna sprawa- wtedy nei było czegoś takeigo jak ograniczenie - czemu niby nie możesz czegoś zrobić?
Skad wiesz? Byles tam, czy moze slepo wierzysz naukowcom, ktorzy co pol roku zmieniaja poglady i tworza nowe - te_juz_na_pewno_sa_dobre - filozofie powstania swiata, czlowieka etc.?
Cytuj:
BO często twój umysł sie ogranicza i nie pozwala ci wykonać czegoś bo ty "wiesz" ze ci się to nie uda...
A oni mieli wysoko rozwinieta cywilizacje, zamiast biegac latali, znali magie, stworzyli plany "jutrzejszych" komputerow i latali w kosmos. Dodatkowo ogladali telewizje, grali w pilke nozna i nie wiedzieli, jak wydobywac metal - wiec wszystko tworzyli z kamienia i drewna. Aight, znowu sie wszystko zgadza.
Cytuj:
hmm... czytam sobie ten temat i jestem ciekawy jak zareagujecie jeśli się wasze prognozy nie spełnią ?? Będzie dawać kolejne daty ?? LOL
Sledzu, a na co liczyles? Codziennie rodza sie glupcy...
Cytuj:
To byl cynizm?
Raczej nieudana proba osmieszenia mnie.
Cytuj:
P.S morze koniec ludzkosci nadejdzie wczesniej ale ta data to data zniszczenia układu słonecznego
"Morze"(Bałtyckie?) zajrzysz do slownika zamiast pier.dolic glupoty na forum?
Ivul BK
Over and out...

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline