Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2007, 08:17   #472
Sniper'Blood bro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Płock

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 133
Skille: 98/75
Poziom mag.: 21
Evul ehh saphira

no dziwisz sie? prawde im napisalem. a ty vatras niemasz co grac na saphirze
neco ma kilku ziomow na facc co smigaja na lvlach ponizej 50 i sie czepiaja byle kogo wlasnie przez takiego sniper padl ;] wzucam mu bo sie wozil wychodze z nim po prawo od dp veno szybko biegne do srodkowego wejscia (zeby sprawdzic czy raid avatar ktory byl w dp czy poleci zamna) i co widze?? raide fastem przebiegl i wbiegl do boksa kolomnie ;] jakby nigdy nic wiedzialem ze padne ale sralem na to tak jak na cale neco. nagle patrze ilu ich sie zlecialo i koniec xD
czepiaja sie o wszystko. a ten ziomek co mowil ze na saphirze zrobilo sie spokojniej. to mozliwe bo szwedom koncza sie ludzie ktorych mogli by zabijac, okradac itd. najwyzszy lv wsrod polakow to enderdil niewiem dokladnie jaki lv ma ale on ma najwyzszy i w wojne sie raczej niebedzie platal zaplacil paymenta wbil niewiem chyba 2-4lvle niewiem dokladnie. i auroth z dobrego serca doradzil mu zeby przez najblizszy miesiac nieexpil ;] (przynajmniej go uprzedzil). Ja se gram tera na spokojnym serverku jakim jest Trimera, jeszcze miesiac nieminol a mam juz 46ms jak dla mnie to cipsoft powinien skasowac cala saphire albo szwedow. A co do polakow na saphirze to jak zobaczycie jakiegos niehuntowanego polaka na lv 50+ to znaczy:
A) ze ma duzo kasy i placi paymenty
b) ze jest dupolizem (przyklad johanna stormshield [nieznam aktualnego nicku])
C) jest runemakerem ktoregos z szwedow
po prostu jedna wielka sieka na tej saphirze. jakbym spotkal ktoregokolwiek z tych szwedow na rl to by wyladowal kurwa w templu w drewnianym outficie z napisem R.I.P. bo kurwy na rl polakom moga sciagnac jogurcik to w tibi sie woza.
btw. Ktos wie jaki jest ogolnie najwyzszy level szweda w calej tibi??
polaka to wiadomo ;] mateusz~~~~~~~~~~~~
c ya loodziska