Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2007, 09:33   #305
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Dzisiaj ManYoo ;* Mam nadzieje, że na San Siro obie jedenastki pokażą zajebisty football, tak jak tydzień temu. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych incydentów typu nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki itp.

A co do karnych to nie zgodzę się z "Robben dobrze strzelił".
Niema dobrze obronionych karniaków, są tylko źle strzelone - Jak piłkarz dobrze uderzy piłke, to chociaż by bramkarz wyczuł stronę w którą strzela to i tak nie obroni. Na miejscu Jose, to bym wystawił ludzie którzy grają cały czas w podstawowej jedenastce. Na pewno są bardziej przygotowanie mentalnie do tego, niż taki Robben po przerwie.

Ciekawe co będzie teraz z Murinho. Chelsea miała zgarnąć tak wiele a tu Champions League uciekło, mistrzostwo Anglii coraz dalej. Jedynie F.A. Cup ewentualnie na pocieszenie zostanie, ale to też nie jest pewne. No ciekawe jak zareagują ludzie tam w Chelsea. Moim zdaniem spadnie wreszcie z tego stołka. Kiedyś się przejedzie

Swoją drogą chciałbym jeszcze raz podziękować ****om z TVP, że kupili licencje na wtorkowe mecze. Naprawde dziekuje Wam bardzo. Z Pewnością wolę oglądać jakiś zasrany PUEFA, zamiast nudnej LM....Banda baranów.

Jak już mówiłem - dzisiaj spektakl na San Siro.
Kocham ManYoo ;* Tak z całego serduszka ;*
Calen Futh jest offline   Odpowiedz z Cytatem