Temat: DarkEden
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2004, 12:49   #93
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stomil
A ja mam pytanie CZy jak zabije nas Ten slayer to cos tracimy? Na marginesie pardix i Krzysiu dzis troche mi pomogli Ja to Fiur juz mam 22lv (na marginesie)
Było już mówione,że przy śmierci nie traci się nic,chyba że masz charakter evil lub gorszy(wtedy wypadają losowe itemy).
Dodam tylko,że jeśli slayer potraktuje cię bronią srebrną(lub srebrną amunicją),nie będziesz mógł zregenerować HP do końca(na końcu paska będzie srebrna część,w zależności ile srebra znajduje się w Twojej krwi).Jednak można to łatwo zniwelować ssając krew lub używając serum.

I teraz pytania:
1.U niektórych NPC(W Castle Limbo jest to Seth),można kupić "Blue drop" za 200k.Pisze,że przedmiot może zostać umagiczniony.Jak to zrobić i do jakiego miejsca w ekwipunku ten blue drop pasuje??
2.Zalogowałem się przed chwilą i w miejscu gdzie zwykle widnieją efekty czarów na postaci,widzę oznaczenia:"Castle Octavus,Tertius,Septimus,Quartus"-WAR BETWEEN RACES,Remaining time:1 hour 30 minutes.Co to za zamki(jak się do nich dostać) i czy w czasie wojny obowiązują jakieś inne zasady walki między ludźmi i wampirami??
3.Ostatnie pytanie dotyczy potworów.3 razy w ciągu mojej gry w DE spotkałem dziwne stwory,które nie widniały na żadnych oficjalnych spisach.Pierwszy był swego rodzaju sporych rozmiarów rycerz zakuty w płytówę z mieczem i tarczą-powalił mnie dwoma ciosami(miałem wtedy 35lvl czy coś koło tego).Drugi(parę dni temu)był to jakby skrzydlaty demon,który też szybko mnie zabił.Wczoraj penetrując ziemie slayerów jako nietoperz spotkałem szkieleta w zbroi,z tarczą i mieczem o świecących oczach.Może mi ktoś wyjaśnić co to za monstra??Wszystkie na które się natknąłem były pojedynczymi egzemplarzami...
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem