Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran
Ja zrobie noob druida i tez ci pomoge.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hestoran
Lol ty człowieku myślisz ze chcemy ci pomoc? xDDD
|
Przepraszam cię, ale nie rozumiem do końca o co ci chodzi. W pierwszym swoim poście wyraziłeś się jasno, że jesteś skłonny nam pomóc, a kilka postów dalej zaprzeczasz sam sobie. Oczywiście, że istnieje coś takiego jak ironia, którą można bardzo łatwo wyczuć w wypowiedziach (No choćby Valyrra), ale u w twoich stwierdzeniach nie mogłem znaleźć żadnego sarkazmu. Mniemam, że jesteś niekompetentny zarówno w swoich wypowiedziach, jak i w czynach.
Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy