Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2007, 16:07   #72
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

Jeśli, zobacze jeszcze jeden odcinek tego czegoś (bo fake'm trudno to nazwać) to zrobie to samo co Dark Kriss, Crowal, Kwaso, Glaves, Avager, Oerta i dziesiątki inncyh ogólnie poważanych ludzi...
@Zeberek
Uważaj do kogo i (przedewszystkim) co mówisz, bo to sie źle dla ciebie skończy dziecko.
@Sven
Mało kto pamięta kto i dlaczego zrobił temat "Outfity na zamówienie", niektórzy myślą, że geniuszem, który wpadł na taki błyskotliwy pomysł jest Sir Speed, ale ja dobrze pamiętam, że takie tematy istaniały już wcześniej. Pierwotnym ich założeniem była dobra zabawa, założyciel tematu poprostu bawił się outfitami, wcale nie miały one trafiać do fake. DOpiero podem jakieś leniwe gnojki wpadły na pomysł, by nas wykorzystać (bo ja też brałem w tym udział) i z naszej dobrej zabawy zrobić miejsce gdzie ludzi, najzwyklej w świecie sie jeleniło. Z powodu spamu temat został zamknięty, a z uwagi na ogólne zapotrzebowanie leni, na ludzi którzy będą im robić nowe "zabawki" Sir Speed założył nowy, do którego moderatorzy sie nie przyczepili (jeszcze).

@down
Pozostawie to bez komentarza... Ty chyba nawet nie rozumiesz o czym sie do ciebie mówi.
@2xdown
A ty co w Robin Hooda sie bawisz? Żucasz sie do każdego który jakiemuś newbie zwróci uwagę...
Powiem szczerze: wtedy wszelki przejaw noobostwa odrazu wyśmiewano i pokazywano im gdzie ich miejsce, teraz przydało by sie to samo.

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant

Ostatnio edytowany przez Drakon - 03-05-2007 o 00:00.
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem