Zobacz pojedynczy post
stary 02-05-2007, 23:45   #37
Hestoran
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hestoran
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Secura/Hiberna
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Dari_ Pokaż post
Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran

Przepraszam cię, ale nie rozumiem do końca o co ci chodzi. W pierwszym swoim poście wyraziłeś się jasno, że jesteś skłonny nam pomóc, a kilka postów dalej zaprzeczasz sam sobie. Oczywiście, że istnieje coś takiego jak ironia, którą można bardzo łatwo wyczuć w wypowiedziach (No choćby Valyrra), ale u w twoich stwierdzeniach nie mogłem znaleźć żadnego sarkazmu. Mniemam, że jesteś niekompetentny zarówno w swoich wypowiedziach, jak i w czynach.

Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy
Mój mistrzu, niekompetentny to raczej jesteś ty skoro nie potrafisz logicznie pomyslec i spojrzec jaki post cytuje.

Cytuj:
Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację.
Czy to ze napisalem ze ze pomoge koledze jest zbyteczne?

Ostatnio edytowany przez Hestoran - 02-05-2007 o 23:49.
Hestoran jest offline   Odpowiedz z Cytatem