Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2007, 15:11   #13
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyShadow Pokaż post
Rotfl. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy w tym temacie to nie praca, a to, że wróciła dwójka dość elytarnych użytkowników (jeśli chodzi o dział grafiki, oxyś mógłby poczuć się urażony). Cieszy mnie to bardzo. Może jeden z was skomentuje mi galeryjkę? Chodzi oczywiście o Eileen i Shanhaevela, czyli tych których nicków napisać poprawnie nie umiem.
Rotfl... Czuję się śledzona. Ja tu co jakiś czas zerkam, tyle, że z powodu sporej liczby zajęć i prac nie mam czasu nabijac postów jak to ma (miał?) Kamos w zwyczaju. Nawet najnowszy obrazek trochę się suszył na sztaludze i zapowiada się, że dopiero we wtorek go skończę, czego już nie mogę się doczekać...

A co do Shana to wogóle myślałam, że on tu tradycyjnie z braciszkiem posty stuka... Shan, nie obijaj się ;P.

A co do obrazków, którym jeszcze raz się przyjrzałam po rozbudzeniu. Osławionej czaszce zrobiłam dokładne oględziny i powiem jedno... Wygląda w miarę dobrze, choć złośliwie możnaby się przyczepić do tego, że prawy oczodół (oczodoł? ;p) jest taki jakiś... Hmm... Poprostu gdzieś ci sie gubi tam bryła, ale cieniowanie już jest, choć ciągle niezbyt staranne.
Polecam posiedzieć więcej nad każdym obrazkiem. Wiem, że to trudne, bo ja początkowe obrazki robiłam w "sekund pięć", ale trzeba usiąść i robić to na spokojnie, co raz oglądać obrazek z pewnej odległości i odrazu poprawiać błędy, które widzisz. Do obrazków wracaj co jakiś czas, zrób sobie małą przerwę na herbatkę i jak wypijesz, to zrób oględziny swojego dzieła. To pomaga spojrzeć "świeżym okiem" i zobaczyć nowe błędy...

Eileen Blue Rose ^^

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem