Czaszka -> srednio anatomiczna... zuchwa jest jakas dziwna... w niektorych miejscach jakas kanciata znowu na reszcie plaska i zero przestrzeni... i to cieniowanie jest okrutne... znaczy same cienie calkiem niezle ale sposob w jaki cieniujesz rzucajac tymi kreskami we wszystkie strony.. (-> to jest zle -_-.) pozatym niezle
to drugie cos -> jak Ci sie swiatlo odbija sprobuj zawiesic najpierw na scianie na spinaczach na sznurku czy cos i wtedy robic skoro juz nie masz skanera, bo na ziemi jak jest to albo jest odblask albo jest cien fotografa zazwyczaj =p czyli it ak czy siak do bani =p
Martwa natura - strasznie plaska, jedna butelka wyglada na plaska na drugiej znowu kreska uklada sie tak jakby butelka byla wygieta ;s patelania to nawet nei wiadomo czy jest z gory czy z dolu pokazana (smiem przypuszczac ze z dolu), kubel wogole brak jakiejkolwik prespektywy, otwor z przodu i dno sa tej samej wielkosci a przeciez dno powinno byc mniejsze skoro jest dalej.. no i sposob cieniowania znowu jest okrotny.
4 - photoshop tu bym mogl sie cos wypowiedziec ale nie wiem jaki byl obraz wyjsciowy? moglabys pokazac.
przypuszczam ze cos zmienialas przy okularach -> tylko zauwaz ze one na nosie sa lekko zaokraglone i ze obraz ktory sie wnich odbijaby w rzeczywisosci tez by sie odbijal w ksztalcie polkola a tutaj wlkejony jest prosty obraz w oba szkielka (nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi potem zobrazuje moze

)
skora -> calkiem calkeim ale na szyji az nienaturalnie brak chociazby delikatnych zarysow tego czego nazwy nigdy nie pamietam ;s, i nos po prawej jest za bardzo rozmiekczony,
i odblask na tym naszyjniku tez jakis nienaturalny sie wydaje ogolem swiatlo na postac pada z prawej a to blyszczy od lewej bardziej.
5 -> az mi sie nie chce komentowac ;s
6 jak na 4 h pracy to wlasciwie kompletna lipa strasznie plaskie... rozumiem ze kartka jest plaska ale mozesz mim wierzyc lub nie ze naprawde mozna na niej uzyskac przetrzennosc
popracuj nad cieniowaniem i nad bryla i perspektywa stanowczo i rob i rob nie boj sie probowac, jesli Ci sie cos podoba a jeszcze sadzisz ze moglabys cos z tym zrobic ale boisz sie zepsuc to zrob sobie foto najwyzej i rob dalej.
@down wlasnie obojczyk wiedzialem ze cos na "o" i ze czesto sie ma tego kontuzje ;s