Temat: Samurais
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2007, 17:08   #24
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

Wiesz co? To jest po prostu żałosne, nawet sie dobrze wytłumaczyć nie umiesz, tylko nam wały nawciskałeś. Takich głupot, to dawno nie widziałem:
Cytuj:
Nie jest to na dalekim wschodzie.... jest to gdzieś (nie wiem gdzie).
Paranoja, nawet z grubsza nie przemyślałeś, co i gdzie ma sie dziać...
Cytuj:
Katolicy? Oni tylko bronią Klasztoru
Jak już powiedział Eerion, klasztory były miejscem świętym, ludzie nawet nie odważyli by się go zaatakować, a nieliczni płacili za to najwyższą cenę.
Cytuj:
są to jakby wygnani samurajowie z swoich krajów
Bzdura! Samuraj to elitarny japoński wojownik, oni rzadko kiedy zapuszczali się poza granice swojego państwa!
Cytuj:
I bronią klasztoru dla pieniędzy
Samurajowie nie roboli niczego dla pieniędzy, dla nich najważniejszy był honor.
Cytuj:
Gotti- Dostał toporek, dlaczego samuraj ma toporek
Oni używali tylko japońskich mieczy (np. Katana) i sztyletów (głównie do popełniania samobójstw).
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale w Indiach istniał obóz szkolenia Samurajów, używali tam toporów dlatego że katany i szable były za drogie. <wyczytałem to z książki pt. Samurajowie, poczytaj fajna).
Bujać to my, nie?
Cytuj:
Ganci- WTF?! Katolik? Inni też? - Każdy pochodzi z innego kraju, niekażdy z nich jest tu katolikiem, np. Ganci pochodzi z Rzeczypospolitej Obojga Państw lub Angoli albo z Austro-Węgier.
Samuraje pochodzili tylko z Japonii, to co ty wygadujesz to jest czysty, nieprzemyślany stek bzdur.
Cytuj:
Nie czytałem całej biblii bo bym sie zanudził na śmierć, ty na pewno też nie przeczytałeś całej.
Masz racje, nie przeczytałem, ale mówiąc że zanudził byś się na śmierć, obrażasz rzecz świętą.
Cytuj:
Samuraj nieustraszony? on zwiał dlatego że goniło go więcej duchów, ledwo sie przedostał do klasztoru i pobiegł ostrzec resztę.
Prawdziwy samuraj nie przestraszył by sie nawet ducha.
Cytuj:
-- mmm... wiesz może dasz to jako błąd ort.?
Prędzej jako profanacje i świętokradztwo.
Cytuj:
Sir Speed ;*
A nie tibia.de? bo jak tak to czeka cię rychła banicja za plagiat
@Aress
Nie Dracon. tylko Drakon, jeśli możesz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Speed Pokaż post
Ludzie Gotti wszystko tlumaczyl a ze niumiecie czytac to juz niemoja wina...
Topur jest zrobiony z pewnych powodow...
To niejest zwykly klasztor...
Mnie to wkur*ia kiedy ktos congle cos wypomina... Czytac Gotti wszystko wyjsnil !
Wyjaśnił? Raczej nagadał głupot, ani jeden z jego argumentów nie jest na tyle satysfakcjonujący by powiedzieć że coś wyjaśnił.
Wydaje sie że dwa lata na tym forum sprawiają że człowiek wie jak sie powinien zachowywać, ty jednak należysz do recydywy...

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem