Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2007, 18:52   #1802
Valkyries_Flight
Użytkownik Forum

Valkyries_Flight's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: skąd inąd

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Torg
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 148
Skille: 90/88
Poziom mag.: 8
Domyślny

Wtam. Dziś coś do śmiechu, otóż spotkałem na hydrach takiego jednego knighta. Muszę mu przyznać że mnie rozbawił, stwierdził on mianowicie iż mój nick to skrót od tibia.org <> i od razu z grubej rury do mnie teksty typu amajgad nejmlok itepe itede.

Nie chcę tu umniejszać roli senior tutora jedynie pragnę cię Zelusku uświadomić, iż senior tutor NIE MOŻE "Z NAME LOCKOWAĆ" <cytuję z powyższego screena ;P> KOGO CHCE. Moze jedynie zaraportować nick postaci, który uważa za niezgodny z tibia rules, ewentualnie jeśli zna jakiegoś GMa moze z nim o tym poprostu porozmawiać. Nie znam Lukasaldo, co więcej nie wiem o nim nic poza tym że jest senior tutorem, może i ma takie znajomości które pomagają mu w pracy, ale nie o to rozchodzi się w moim poście. Poprostu rozbawiło mnie to jak Zelus kozaczy, oraz jak bujną ma wyobraźnię <gz za tibia.org może dam sobie taki podpis na forum..?>. Btw, namelocka już miałem, ciekawe czy można mieć kolejnego...

Edit:
@ Frisbi: Nie mówie że nie można mu ufać, tego nie wiem, może i jest uczciwy, wiem tylko że z niego szpaner i zgrywa cwaniaka.

@ Lukasaldo: Peace

Ostatnio edytowany przez Valkyries_Flight - 04-05-2007 o 00:08.
Valkyries_Flight jest offline   Odpowiedz z Cytatem