Zobacz pojedynczy post
stary 03-05-2007, 21:59   #82
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O

ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze.
"znawca"

azura bez draza to juz nie ta sama azura
Ty swojego zrobić przez 3 lata nie umiałeś ;]
Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.

a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala
Ja jak chcesz mogę do Ciebie mówić "Per Ty pedale"
Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;]
Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista Zejdź z ludzi, bo wkrótce oni wejdą na Ciebie i może być trochę ciężko... I znowu taka mała prośba ode mnie: Zajrzyj czasem do słownika, to nie boli...

Dobra, koniec Corsowych Offtopów...
Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury...

@Cors
I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż?
Retired.
zeus1985 jest offline