Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O
ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze.
"znawca"
azura bez draza to juz nie ta sama azura
|
Ty swojego zrobić przez 3 lata nie umiałeś ;]
Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.
a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala
|
Ja jak chcesz mogę do Ciebie mówić "Per Ty pedale"
Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;]
Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista

Zejdź z ludzi, bo wkrótce oni wejdą na Ciebie i może być trochę ciężko... I znowu taka mała prośba ode mnie: Zajrzyj czasem do słownika, to nie boli...
Dobra, koniec Corsowych Offtopów...
Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury...
@Cors
I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż?