Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kanti88
Nie wiesz co jest grane to sie nie wpierdlaj. Bar'tex i kilku innych debili chcieli spieprzac juz po zabiciu setha bo sie boja ze im lvl spadnie debile. Po to jest wojna o dominacje zeby ja wygrac, przegrasz jestes zerem i mozesz juz msylec o zmianie serwa. Wygrasz mozesz epxic dowoli i rzadzic na serwie przciez.Stracisz 5 czy 10 lvl to co odrobisz to w 2 tyg. albo i szybciej jesli wojna jest wygrana.A gdy przegrasz to czkeasz az dostaneisz paymenta i potem co jakis czas masz go na nowo bez pwoodu. Wiec lepiej rzadzic niz placic za byle co i padac co miesiac od tengu. Taka jest prawda i neich nikt nie pierdoli glupot ze nie mam racjii
PS. Tempie i krytukuje tylko glupote Sam chetnie bym pomogl w war i kibicuje wam ale trzeba czasem troche pomyslec.... i nie srac w pory przed nazwa Tengu
|
ahaha ja chcialem spieprzac? ty kurwa idioto jebany jakbym ja nie wyzywal tych polaczkow z WK ze nic nie robia tylko gadaja na ventrilo to wogole nie bylo by zadnej akcji. Cioty ktore byly w Wk nie wiem wogole po co to Sarendial i Miltiades bo bali sie wogole wyjsc z pz. Miltiades to od poczatku wojny chyba nie wyszedl z pz jeszcze.
/Bar'tex